Knowledge is everything

100 de alimente pentru o viata sanatoasa

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • 100 de alimente pentru o viata sanatoasa

100 DE ALIMENTE PENTRU O VIAŢĂ SĂNĂTOASĂ Colecţia sănătate fără medicamente VOL.3

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Importanţa alimentelor pe care le consumăm nu se rezumă doar la furnizarea energiei necesare asigurării funcţiilor vitale, rolul lor fiind mult mai complex.


Ne referim la substanţele pe care le conţin, menite să intervină în reglarea activităţii celulare, creşterea imunităţii şi producerea detoxifierii organismului.


În acelaşi timp, virtuţile lor în planul protejării sănătăţii sunt amplificate de asocierea cu activităţi fizice, abţinerea de la tutun şi alcool, asigurarea unui nivel foarte scăzut al stresului.


Nu trebuie uitat că numai alimentaţia diversificată poate asigura o eficientă protecţie a sănătăţii, se ştie că niciun aliment nu întruneşte toate calităţile necesare spre a fi considerat panaceu. Un asemenea rezultat se poate însă obţine prin însumarea însuşirilor lor, urmare a unui aport alimentar cât mai variat.


Cele 100 de alimente pe care lucrarea de fată le recomandă au un puternic impact asupra sănătăţii şi stării noastre de bine.


Experienţa multimilenară a omenirii demonstrează că sănătatea şi starea de bine a corpului au la bază o alimentaţie echilibrată şi variată, cu un gust atrăgător.


Această carte, extrem de utilă, oferă, alături de surprize culinare, sfaturi deosebit de utile privind prevenirea obezităţii şi bolilor cronice proprii societăţii moderne.

Informaţii adiţionale

Autor Véronique Liégeois, Christian Rémésy, Stéphane Mottay
Editura Orizonturi
Nr. pagini 213
Format 15 x 21

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.