Knowledge is everything

300 retete de hrana vie

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • 300 retete de hrana vie

300 REŢETE DE HRANĂ VIE Colecţia sănătate fără medicamente VOL.6

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Bucătăria pe bază de alimente vii constă în prepararea unor meniuri aspectuoase şi hrănitoare cu ajutorul celor mai elementare tehnici culinare.


Această carte vă va iniţia în pregătirea acestor mâncăruri. Veţi fi surprinşi să constataţi cât de uşor este şi ce însemnătate poate avea pentru sănătatea dumneavoastră.


Conceptul de hrană vie nu reprezintă un moft, un curent la modă, efemer ca multe altele, ci un concept rezultat din cercetările aprofundate ale unor specialişti. Mâncărurile crude sunt cele care nu sunt gătite sau sunt preparate la temperaturi sub 46°C.


Fie că începi să incluzi alimentele crude în dieta ta sau descoperi că apreciezi beneficiile unei diete cu hrană vie, acest ghid culinar îţi oferă 300 de reţete uimitoare de la dieteticieni şi nutriţionişti consacraţi.


Alături de combinaţiile gustoase, fiecare reţetă este uşor de preparat. Vă sunt oferite sute de idei noi, reţete delicioase şi un ghid pas cu pas al consumului de crudităţi, Reţineţi că nu trebuie să consumaţi 100% alimente crude, pentru a vă bucura de beneficiile unei alimentaţii ideale pentru sănătate. Primele schimbări în bine le veţi simţi în câteva zile sau cel mult săptămâni.


Adepţii crudităţilor susţin că au dobândit niveluri crescute ale energiei, înfrumuseţarea pielii, o minte mai limpede şi o vitalitate mai mare.

Informaţii adiţionale

Autor Mike Snyder, Nancy Faass
Editura Orizonturi
Nr. pagini 334
Format 14 x 21

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.