Knowledge is everything

50 de idei care iti schimba viata

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • 50 de idei care iti schimba viata

50 DE IDEI CARE ÎŢI SCHIMBĂ VIAŢA Un ghid necesar pentru fericire şi prosperitate

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Singura constantă din Univers este SCHIMBAREA. Totul se află în continuă mişcare, nimic nu stă pe loc, nimic nu rămâne la fel.


Fiecare moment al vieţii este diferit de cel care tocmai a trecut, fiecare zi este unică, fiecare vârstă se deosebeşte de celelalte... Şi noi, ca fiinţe umane, suntem supuşi acestei legi universale.


Nu există stagnare decât în aparenţă. Ce se întâmplă de fapt este că ori evoluăm, ori involuăm. Alegerea ne aparţine în totalitate. Ce semănăm în prezent culegem întotdeauna în viitor. Ce facem astăzi creează ziua de mâine. În bine sau în rău – depinde doar de noi!


Cartea "50 de idei care îţi schimbă viaţa", scrisă de Robert Anthony, unul dintre cei mai importanţi traineri în dezvoltare personală şi coach pe probleme de business, a fost special concepută ca un instrument practic.


Prin urmare, rezultatele sunt sigure! Conţine 50 de principii unice pentru a obţine succesul.


Aceste principii au schimbat deja viaţa multor oameni care au avut voinţa să le pună în practică. Fiecare capitol reprezintă o cheie esenţială a transformării personale. Fiecare poate produce îmbunătăţiri nebănuite.


Dacă citeşti această carte, singura condiţie a miracolelor ce pot avea loc în viaţa ta este să îţi asumi responsabilitatea asupra evoluţiei tale. Aminteşte-ţi mereu: totul se schimbă, nimic nu rămâne la fel. Este doar alegerea ta dacă urci sau cobori! „Ce aţi zice dacă cineva v-ar spune că în pivniţa casei voastre se află un cufăr plin cu bani de aur? S-ar putea să fiţi surprinşi şi să spuneţi multe lucruri, dar în niciun caz nu veţi ignora o asemenea informaţie. Cu siguranţă, veţi coborî în pivniţă, veţi lua cufărul cu bani de aur şi le veţi găsi o întrebuinţare; v-aţi gândit vreodată că cei mai mulţi oameni îşi trăiesc viaţa având în adâncul minţii un cufăr plin cu bani de aur pe care nu se obosesc să-i folosească... ? Noi avem tendinţa să trăim ca săracii, să stăm dinaintea unei mese goale dintr-o cameră fără foc, fără să ştim că avem în pivniţă o cutie cu aur.”

Informaţii adiţionale

Autor Robert Anthony
Editura Vidia
Nr. pagini 113
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.