Knowledge is everything

90 de minute in rai

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • 90 de minute in rai

90 DE MINUTE ÎN RAI O poveste adevărată despre viaţă şi moarte

  • Autor: Don Piper
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 190
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

In urma unui accident de circulatie Don Piper a fost declarat mort de catre medicii de la ambulanta veniti la fata locului. Dupa ce a murit, a ajuns direct in Rai; in acest timp, un preot baptist aflat la locul accidentului s-a rugat pentru el, iar ca urmare a acestor rugaciuni, a revenit miraculos la viata.

In aceasta carte, Don Piper descrie experientele uluitoare prin care a trecut in clipele cand era considerat mort, cat si drumul greu pe care l-a parcurs in perioada recuperarii fizice ce a urmat accidentului si cand credinta lui in Dumnezeu i-a fost pusa la mare incercare. Este un exemplu pentru toti cei care trec prin situatii asemanatoare spre a-i intari si incuraja.

Detalii

In urma unui accident de circulatie Don Piper a fost declarat mort de catre medicii de la ambulanta veniti la fata locului. Dupa ce a murit, a ajuns direct in Rai; in acest timp, un preot baptist aflat la locul accidentului s-a rugat pentru el, iar ca urmare a acestor rugaciuni, a revenit miraculos la viata. In aceasta carte, Don Piper descrie experientele uluitoare prin care a trecut in clipele cand era considerat mort, cat si drumul greu pe care l-a parcurs in perioada recuperarii fizice ce a urmat accidentului si cand credinta lui in Dumnezeu i-a fost pusa la mare incercare. Este un exemplu pentru toti cei care trec prin situatii asemanatoare spre a-i intari si incuraja.

Informaţii adiţionale

Autor Don Piper
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 190
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.