Knowledge is everything

Adevarul suprem

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Adevarul suprem

ADEVĂRUL SUPREM REFERITOR LA IUBIRE ȘI FERICIRE. Manual practic despre cum să îţi trăieşti viaţa

  • Autor: Lester Levenson
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 144
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

„Singura metodă de a primi iubirea este oferirea iubirii, căci tot ceea ce dăruim se întoarce la noi.”


Acum aproape 40 de ani eram cu spatele la zid. Mi se mai dăduseră trei luni de trăit, aşa că am fost forţat să caut cele mai importante răspunsuri ale vieţii. În acest scop, m-am întrebat care este lucrul pe care şi-l doresc absolut toţi oamenii, şi am primit răspunsul cu uşurinţă: cu toţii ne dorim să fim fericiţi!


Secretul obţinerii unei fericiri perpetue constă în eliminarea tuturor sentimentelor negative pe care le-ai acumulat vreodată. Dacă vei elimina aceste sentimente negative, nu numai că îţi vei amplifica starea de fericire, dar toate aspectele vieţii tale se vor îmbunătăţi în egală măsură! Banii, starea de sănătate, felul în care arăţi etc., etc.


Acesta este singurul răspuns pe care l-ai căutat vreodată, şi este unul cât se poate de simplu. Îngăduie-ne să îţi împărtăşim acest secret. Nu ai nimic de pierdut, dar AI TOTUL DE CÂŞTIGAT!


Ce este iubirea? Iubirea este sentimentul dăruirii fără dorinţa de a primi ceva în schimb.


DĂRUIREA IUBIRII ATRAGE DUPĂ SINE PRIMIREA IUBIRII. Ce este fericirea? Singurul loc în care putem simţi fericirea este în interiorul fiinţei. FERICIREA ESTE TOTUNA CU CAPACITATEA INDIVIDULUI DE A IUBI.


Obiectivul nostru principal: realizarea de sine! Obiectivul pe care ni-l propunem noi este fericirea desavârşită, fără niciun fel de tristeţe. Aceasta echivalează cu o eliberare deplină şi cu atingerea unei stări de conştiinţă nelimitate. Toţi oamenii caută eliberarea şi fericirea absolută, fie în mod conştient, fie inconştient. Cu alte cuvinte, obiectivul nostru este realizarea de sine.


În anul 1952, la vârsta de 42 de ani, Lester a avut un al doilea atac de cord. În acele vremuri nu existau chirurgia bypass sau transplanturile de inimă. De aceea, când a ieşit de la reanimare, medicii i-au spus: – Lester, ne pare rău că trebuie să îţi spunem acest lucru, dar nu mai ai decât două săptămâni de trăit, cel mult trei, iar noi nu mai putem face nimic pentru tine. De aceea, te trimitem acasă. Aşadar, Lester a plecat acasă. Fiind fizician de formaţie, el ştia că dacă dorea să supravieţuiască, trebuia să şteargă cu buretele tot ce a trăit până atunci şi să o ia de la zero. De aceea, a început să îşi examineze întreaga viaţă.


Cu această ocazie, a observat că ori de câte ori îşi dorea ceva cu mare ardoare se îmbolnăvea, şi că dorinţele sale foarte intense erau cele care îl făceau să se simtă mizerabil. Îşi dorea iubire, bani, să schimbe anumite lucruri, dar ori de câte ori îşi examina dorinţele, trăia o stare de disconfort care sfârşea prin a se transforma într-o boală. În schimb, atunci când dăruia iubire sau alte sentimente (ori bunuri materiale) fără să îşi dorească nimic în schimb, nu se îmbolnăvea niciodată.


De aceea, şi-a pus întrebarea: – Oare m-aş simţi mai bine dacă m-aş elibera de toate sentimentele mele negative, lipsite de iubire? S-a gândit mult la această întrebare şi a sfârşit prin a descoperi un lucru care i s-a părut absolut uimitor.


El a observat că atunci când era plin de iubire, starea sa de fericire interioară ajungea la apogeu.


Aşadar, fericirea sa deriva mai degrabă din dăruirea iubirii, nu atât din primirea ei. LESTER a observat că atunci când era plin de iubire, starea sa de fericire interioară ajungea la apogeu.


Aşadar, fericirea sa deriva mai degrabă din dăruirea iubirii, nu atât din primirea ei.


Aceasta a fost premisa de la care a pornit.

Informaţii adiţionale

Autor Lester Levenson
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 144
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.