Knowledge is everything

Anticancer

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Anticancer

ANTICANCER Învinge prin mijloace naturale

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Fiecare dintre noi are celule canceroase în corp. Dar nu toți ne vom îmbolnăvi de cancer.


Cartea de faţă este un bestseller internaţional. A fost lansată în 2007 în SUA şi în Franţa, înregistrând vânzări record.


Problema cancerului este una care priveşte un număr imens de persoane. În Europa şi în cele două Americi, unu din patru oameni este afectat de această maladie. Autorul, dr David Servan Schreiber s-a îmbolnăvit de cancer şi a reuşit să se salveze prin mijloace proprii.


Acest lucru, dublat de faptul că el era deja un cercetător al acestei maladii încă dinainte de a se îmbolnăvi, a făcut ca această carte şi mijloacele pe care le propune pentru învingerea bolii să suscite un imens interes din partea publicului.


Ediţia românească a acestei cărţi, propusă de EFP vine în continuarea unei alte lucrări a dr. David Servan Schreiber, Vindecă, apărută la EFP încă din 2004, şi aflată la a doua ediţie. Autorul este cunoscut şi apreciat deja de către publicul românesc, bucurându-se de o excelentă susţinere media.


Autorul acestei cărţi, dl. David-Servan Schreiber, este un medic, profesor universitar, cu un bogat bagaj de experienţă în domeniul medicinii integrative.


El ne va demonstra modul în care, prin intermediul unor simple modificări aduse regimului alimentar, stilului de viaţă şi atitudinii generale, putem aborda în forţă boala canceroasă, în paralel cu urmarea strictă a tratamentelor clasice, ori cum la fel de bine am putea evita cu totul apariţia acesteia.


Acesta nu este un tratat de biologie, ci un ghid practic de uz individual, inteligent alcătuit, care ne va permite să facem cele mai bune alegeri în ceea ce priveşte propria noastră sănătate şi bunăstare.

Informaţii adiţionale

Autor David Servan Schreiber
Editura Elena Francisc Publishing
Nr. pagini 352
Format 15,5 x 23

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.