Knowledge is everything

Arta fericirii

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Arta fericirii

ARTA FERICIRII - MANUAL DE VIAŢĂ

  • Autor: Dalai Lama
  • Editura: Humanitas
  • Nr. pagini: 344
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Scopul vieţii noastre este fericirea, deşi mulţi oameni cred că este foarte greu de atins.


Sanctitatea Sa Dalai Lama şi Howard C. Cutler ne descriu în această carte un drum presărat cu sfaturi bine-venite şi înţelepte pe care îl putem urma şi la capătul căruia vom ajunge la o viaţă mai împlinită.


Arta fericirii împleteşte conceptele şi tehnicile de meditaţie budiste cu studiile şi sfaturile psihologiei occidentale moderne şi ne învaţă cum să facem faţă unor situaţii dureroase, dar inevitabile, de ce trebuie să ne preţuim duşmanii şi ce însemnătate au compasiunea, bunătatea şi iertarea pentru viaţa noastră de zi cu zi.


"În Arta fericirii am încercat să îi prezentăm cititorului o abordare sistematică pentru a dobândi fericirea şi a înfrânge inevitabilele piedici şi suferinţe ale vieţii.


Abordarea noastră combină şi integrează cele mai bune concepte ale Orientului şi Occidentului - pe de o parte, ştiinţa şi psihologia occidentale, iar pe de alta, principiile şi practicile budiste.


Scopul nostru a fost să le împărtăşim şi altora convingerea că oricare dintre noi poate face multe pentru a fi mai fericit în viaţă şi, lucru şi mai important, să le atragem atenţia asupra resurselor enorme pe care le avem la dispoziţie fiecare.


Având în vedere aceste scopuri centrale, principala direcţie a cărţii a fost explorarea unor căi şi moduri de a ajunge, fiecare, la o viaţă mai fericită si mai mulţumită."


                                           Dalai Lama

Informaţii adiţionale

Autor Dalai Lama
Editura Humanitas
Nr. pagini 344
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.