Knowledge is everything

Astromedicina

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Astromedicina

ASTROMEDICINA Cheile astrologice ale terapiei bolilor

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

"ASTROMEDICINA – CHEILE ASTROLOGICE ALE TERAPIEI BOLILOR" pare, la prima vedere, o lucrare de astrologie medicală sau un manual de terapii naturiste. Este însă şi o iniţiere în astrologie pentru practicanţii medicinei alternative, şi o iniţiere în medicina neconvenţională pentru astrologi, realizând o fuziune amplă între cele două domenii (autorul fiind atât medic, cât şi astrolog).


Lucrarea de faţă este o sinteză majoră a terapiilor alternative, trecând prin astrologia medicală, astrobiochimie (care este o ramură a homeopatiei), medicina ayurvedică (străvechea artă vindecătoare şi armonizatoare a Indiei), fitoterapie, cristaloterapie, psihosomatică, medicina cauzală (popularizată de binecunoscutul Lazarev), medicina tradiţională chineză (aducându-se în discuţie faimoasele meridiane energetice).


Conexiunile dintre Ayurveda şi astrologie, care ocupă cea mai importantă parte din carte, sunt o premieră în literatura de specialitate românească. In final, exemplele concrete oferite cititorului arată caracterul practic al acestor informaţii, fiind o invitaţie la studiu şi aplicare, spre beneficiul fizic, psihic şi spiritual al tuturor.

Informaţii adiţionale

Autor Sorin Bratoveanu,dr.
Editura Daksha
Nr. pagini 313
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.