Knowledge is everything

Atingerea cuantica 2.0

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Atingerea cuantica 2.0

ATINGEREA CUANTICĂ 2.0: NOUL OM

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Prin intermediul tehnicilor şi exerciţiilor pe care le prezintă, această carte te poate ajuta să dobândeşti o înţelegere practică extinsă a realităţii fiinţei umane şi a potenţialului acesteia.


Prin explorarea şi punerea în practică a acestor capacităţi, tu te vei transforma în ceea ce noi numim Noul Om, o persoană care trăieşte şi acţionează pe un nivel nou al realităţii, mai profund, mai expansiv şi mai dătător de satisfacţie. În plus, această carte te poate ajuta să dobândeşti o viziune nouă a felului în care fiecare om îşi poate trăi viaţa, transformând lumea în care trăieşte într-o realitate care depăşeşte cu mult ceea ce este acceptat la ora actuală, inclusiv natura umană aşa cum este înţeleasă ea în prezent.


Fără să îi luăm în derâdere pe ceilalţi exploratori ai istoriei, noi numim această lume: Lumea Nouă.


Această carte este împărţită în patru părţi.


Fiecare parte explorează Atingerea Cuantică 2.0 pe un nivel mai profund decât cele precedente, din ce în ce mai palpitant.


Mulţi autori de cărţi încep gradual, cu multe materiale introductive, astfel încât cititorii nu descoperă ideile centrale ale cărţii decât pe la mijlocul acesteia, înţelegând plenar mesajul cărţii abia după ce o termină de citit.


Spre deosebire de aceste lucrări, fiecare cuvânt pe care îl vei citi în cartea noastră va fi inedit şi te va umple de entuziasm. În acest fel, starea de entuziasm pe care o vei simţi de la bun început nu va face decât să se amplifice de la o pagină la alta, atingând un punct culminant la sfârşitul cărţii, care te va ajuta să percepi lumea în care trăieşti cu alţi ochi.


Nu avem nici cea mai mică îndoială că această călătorie pe care o parcurgem noi înşine te va cuceri, şi de-abia aşteptăm să ne ajungi din urmă.

Informaţii adiţionale

Autor Richard Gordon, Chris Duffield Ph.D, Vickie Wickhorst Ph.D
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 329
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.