Knowledge is everything

Autocontrol pentru avansati

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Autocontrol pentru avansati

AUTOCONTROL PENTRU AVANSAŢI

  • Autor: Dan Seracu
  • Editura: Aldo Press
  • Nr. pagini: 157
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Înaintea ta, Divinitatea a pus o cărare diferită de la om la om, cărare la sfârşitul căreia este examenul cel mare dinaintea saltului spre lumile superioare. Parcurgând această cărare avem două ţeluri: acumularea de cunoştinţe şi „facerea de bine”.


Primul deziderat nu poate fi îndeplinit într-o viaţă, tocmai de aceea avem posibilitatea de a ne reîntoarce pentru o nouă „clasă” de învăţare.Modul în care absolvim aceste clase depinde numai şi numai de noi, iar de aceasta depinde numărul de reîncarnări pe acest Pământ.


În ce priveşte „a face bine″, aici căile sunt nenumărate, dar fiecare avem bine definită calea din faţa noastră. Problema este însă de a afla care este calea ce ne-a pus-o El în faţă.


Suntem puşi cumva în situaţia conducătorului auto care caută intrarea pe autostrada unde are o bandă a lui, într-un oraş necunoscut şi fără hartă.


Modalitatea uşurării găsirii „intrării” o avem prin tehnicile de meditaţie. Amintesc doar câteva din ele: Yoga, Mind Control-ul, tehnicile învăţate prin cursurile Meditation Grup for the New Age, rugăciunea creştină, tehnicile extrem orientale ca budismul, Zen etc, folosirea cristalului de cuarţ şi altele.


În cele ce urmează îţi voi prezenta o tehnică pusă la punct din cele de sus, preluând de la fiecare tot ceea ce mi s-a părut că nu este nociv (de exemplu, în Yoga este de-a dreptul periculos să revii brusc din meditaţie; în tehnica noastră – numită Alfa după numele undelor cerebrale activate în mod conştient – nu există acest pericol). De asemenea am căutat să diminuez la maxim condiţiile restrictive (ca de exemplu o anumită alimentaţie) şi să ofer o comoditate maximă - salutară, cred, în epoca aceasta superstresantă în care trăim.


Tocmai de aceea, vei observa că nu găseşti poziţii care de care mai complicate, ca de exemplu asanale din Yoga, ci îţi recomand să te aşezi cât mai pomod într-un fotoliu, sau să îţi alegi poziţia care îţi tihneşte cel mai mult (poţi sta chiar şi în cap dacă asta îţi convine).


                                                 Dan Seracu

Informaţii adiţionale

Autor Dan Seracu
Editura Aldo Press
Nr. pagini 157
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.