Knowledge is everything

Andrew Thomas Weil

Andrew Thomas Weil

Andrew Thomas Weil, născut în 8 iunie 1942 este profesor, scriitor, fondatorul şi directorul Centrului de medicina al Universităţii din Arizona.

El a primit diploma de medic şi licenţa în biologie la Universitatea Harvard stabilindu-şi domeniul de activitate în medicina integratoare care îşi propune să combine medicina alternativă cu cea convenţională.

Dr. Andrew Thomas Weil este adeptul teoriei că pacienţii ar trebui să ia medicamentele prescrise de medic şi apoi să includă în tratament terapii alternative precum omega-3 acizi graşi, vitamina D şi remedii din plante, meditaţii şi alte strategii spirituale.

Dr.Andrew Weil a scris numeroase cărţi, având peste 10 milioane de exemplare vândute.

Prin aceste cărţi promovează metode de vindecare spontană, 8 săptămâni de tratament pentru a obţine o stare optimă de sănătate, recomandări pentru o alimentaţie sănătoasă şi o bucătărie sănătoasă.

Dr. Andrew Weil este un specialist recunoscut în întreaga lume, un pionier şi un lider în domeniul medicinei integrative, ce reprezintă o nouă abordare a complexităţii sănătăţii fiinţei umane, care se adresează minţii, corpului şi spiritului.

Nu există produse care să îndeplinească alegerea.