Knowledge is everything

Anthony William

Anthony William

Anthony William s-a născut cu capacitatea unică de a conversa cu un spirit aflat pe un nivel foarte înalt de conştiinţă, care îi transmite informaţii uluitor de corecte legate de sănătate, ce depăşesc cu mult nivelul cunoaşterii din epoca noastră.

Încă de la vârsta de patru ani, când şi-a şocat familia anunţându-şi bunica (ce nu manifesta încă niciun simptom) că avea cancer la plămâni (lucru confirmat ulterior de testele medicale), Anthony şi-a folosit harul pentru a „citi” starea de sănătate a oamenilor şi pentru a le spune cum să îşi redobândească starea de sănătate.

Precizia sa fără precedent şi rata succesului în vindecările sale i-au atras lui Anthony iubirea şi încrederea a mii de oameni din întreaga lume, inclusiv a multor vedete de cinema, de rock, a unor miliardari, sportivi renumiţi, autori de bestselleruri şi nenumăraţi alţi oameni din toate domeniile vieţii, care nu s-au putut vindeca decât după ce au primit recomandările sale şi ale Spiritului.

Anthony le oferă de asemenea un ajutor nepreţuit multor medici care nu ştiu cum să rezolve altfel cazurile lor cele mai dificile.

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Medium medical

  MEDIUM MEDICAL Secretele din spatele bolilor cronice şi misterioase şi cum te poţi vindeca în sfârşit

  de Anthony William

  Preţ normal: 45,00 RON

  Preţ special: 40,50 RON

  Anthony William, un Medium Medical fără pereche, a ajutat zeci de mii de oameni să se vindece de boli diagnosticate greşit sau tratate ineficient, ori pe care medicii nu au ştiut cum să le abordeze.El face acest lucru ascultând o voce divină care îi vorbeşte efectiv la ureche, spunându-i ce se ascunde dincolo de durerea sau de boala oamenilor şi ce trebuie să facă aceştia pentru a-şi restabili starea de sănătate optimă.

  Metodele sale dau întotdeauna rezultate spectaculoase, inclusiv în cazul celor care au petrecut foarte mulţi ani şi care au cheltuit foarte mulţi bani pe toate tipurile de tratamente înainte de a apela la el.

  Acum, în această carte revoluţionară, Anthony William ne prezintă tot ce a învăţat de-a lungul celor peste 25 de ani în care i-a ajutat pe oameni să îşi recupereze sănătatea. Cartea conţine o cantitate uriaşă de informaţii legate de vindecare, din care multe nu sunt cunoscute la ora actuală pe pământ şi nu vor fi descoperite de ştiinţa oficială decenii de acum înainte. Citind această carte ieşită din comun, vei descoperi:

  • · Cauzele bolilor şi condiţiilor pe care comunităţile medicale le înţeleg greşit sau nu le înţeleg deloc.
  • · Soluţii sută la sută naturale pentru zeci de boli, printre care: boala Lyme, fibromialgia, oboseala glandelor suprarenale, sindromul oboselii cronice, dezechilibrele hormonale, tiroidita lui Hashimoto, scleroza multiplă, depresia, diferite condiţii neurologice, inflamaţii cronice, boli autoimune, dezechilibre ale glicemiei, colită, şi multe altele.
  • · Soluţii pentru regenerarea sufletului şi spiritului după ce o boală te-a zdruncinat complet în plan emoţional.

  Indiferent dacă ţi s-a pus un diagnostic pe care nu îl înţelegi sau dacă suferi de simptome pentru care nu există un diagnostic, dacă cineva drag este bolnav sau eşti medic / terapeut şi doreşti să le oferi pacienţilor tăi un tratament mai bun, cartea "Medium medical" îţi oferă răspunsurile pe care le cauţi. De asemenea, este un manual perfect pentru toţi cei care îşi doresc să afle secretele unei vieţi mai lungi, trăite într-o stare de sănătate perfectă.

  Vezi mai mult
 2. Alimente care iti pot schimba viata in bine

  ALIMENTE CARE ÎŢI POT SCHIMBA VIAŢA ÎN BINE Recuperează-ţi sănătatea personală şi a celor dragi cu ajutorul puterilor vindecătoare ascunse ale fructelor şi legumelor

  de Anthony William

  Preţ normal: 45,00 RON

  Preţ special: 40,50 RON

  Cartea "Alimente care îţi pot schimba viaţa în bine" (Medium Medical) descrie puterea vindecătoare a unui număr de peste 50 de fructe, legume, plante aromatice / condimente şi plante sălbatice, ce pot avea un efect extraordinar asupra sănătăţii.

  Anthony explică proprietăţile fiecărei plante, simptomele şi afecţiunile pe care le poate alina sau vindeca, precum şi beneficiile emoţionale şi spirituale pe care le conferă.

  În plus, el prezintă o serie de reţete delicioase care te pot ajuta să te bucuri la maxim de beneficiile acestora.

  Vezi mai mult

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină