Knowledge is everything

Vindecarea glandei tiroide

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Vindecarea glandei tiroide

VINDECAREA GLANDEI TIROIDE Adevărul din spatele Bolii lui Hashimoto, Bolii lui Graves, insomniei, hipotiroidismului, nodulilor la tiroidă şi Bolii Epstein-Barr

  • Autor: Anthony William
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 304
  • Format: 16.5 x 21.5

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Glanda tiroidă este ultimul subiect la modă în domeniul sănătăţii. De la bătrâni la adulţii în putere, ba chiar şi la copii, din ce în ce mai mulţi oameni – îndeosebi femeile – aud că principalul motiv pentru care se simt obosiţi, se îngraşă, suferă de o stare de confuzie mentală, de pierderi ale memoriei, de dureri, amorţeli şi furnicături, de insomnie, căderea părului, bufeuri de căldură, sensibilitate la frig, constipaţie, balonare, anxietate, depresie, palpitaţii cardiace, pierderea libidoului, agitaţia picioarelor etc. – este tiroida.


În consecinţă, toată lumea doreşte să afle cum poate scăpa din această capcană a unei tiroide dezechilibrate.


În cartea" Medium Medical: Vindecarea glandei tiroide", Anthony William – Mediumul Medical – ne revelează o perspectivă complet diferită asupra epidemiei actuale de boli ale tiroidei.


Încurajându-şi cititorii să devină propriii lor experţi în domeniul tiroidei, el le explică în detaliu cauza reală a problemelor lor de sănătate, inclusiv a tuturor inflamaţiilor, bolilor autoimune şi a zeci de alte simptome şi afecţiuni, după care le oferă o trusă de prim ajutor care le poate schimba întreaga viaţă, ajutându-i să îşi vindece glanda tiroidă şi să îşi recapete sănătatea şi vitalitatea.


Abordarea lui diferă de toate celelalte şi aşa cum îţi pot confirma deja milioane de fani şi de adepţi care îl urmează – este o abordare care dă rezultate foarte bune. Explicaţia epidemiei din ce în ce mai larg răspândite de boli ale tiroidei este mult mai amplă decât s-a descoperit până acum. Ceea ce vei citi în această carte depăşeşte cu mult toate explicaţiile care ţi-au fost oferite vreodată.


A sosit timpul să preiei controlul asupra stării tale de sănătate şi să devii un expert al tiroidei. Descoperă adevăratele motive care stau la baza a zeci de simptome şi de afecţiuni, dar şi calea de vindecare a lor.


Printre acestea se numără:


Durerile de orice fel


Anxietatea şi depresia


Bolile autoimune


Ceaţa mentală şi incapacitatea de concentrare


Cancerul Virusul Epstein-Barr


Complicaţiile legate de sarcină


Oboseala


Mononucleoza


Fibromialgia şi sindromul oboselii cronice


Subţierea şi căderea părului


Tiroidita lui Hashimoto


Durerile de cap şi migrenele


Palpitaţiile cardiace


Vertijul


Hipertiroidismul


Hipotiroidismul


Simptomele asociate cu menopauza


Îngrăşarea misterioasă


Problemele legate de somn


Furnicăturile şi amorţeala

Informaţii adiţionale

Autor Anthony William
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 304
Format 16.5 x 21.5

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.