Knowledge is everything

Arielle Ford

Arielle Ford

   Arielle Ford si-a însuşit arta de a face lucrurile sa se intample.

   Recunoscuta la nivel naţional ca expert de marketing şi publicist, producator, agent literar, reporter TV, autor şi consultant, ea a contribuit in lansarea multor autori deveniti celebrităţi. Ca preşedinte şi fondator al „Grupului Ford”, fondat in 1987, ea a avut un rol important in lansarea carierelor lui Deepak Chopra, Canfield Jack & Mark Victor Hansen creatorii foarte cunoscutei serii : „Supa de pui pentru suflet” şi Neale Donald Walsch autorul seriilor: „Conversaţii cu Dumnezeu”.

    Ea s-a ocupat, de asemenea, de campaniile publicitare pentru multi alti autori de bestseller-uri: Wayne Dyer, Dean Ornish, Debbie Ford, Gary Zukav, Marianne Williamson, Louise L.Hay, don Miguel Ruiz, Kenny Loggins şi mulţi alţi autori notabili, din care 11 au devenit nr.1 pe lista de bestseller-uri a ziarului „New York Times”.       

    Arielle Ford este o scriitoare talentata si autoarea a şapte cărţi, prima fiind „Hot Chocolate” îndrăgită pentru seria „Mystical Soul”. Ultima ei carte, „Secretul sufletului pereche” a fost lansata în ianuarie 2009 de către editura „Harper One”.

   Ca unul dintre partenerii fondatori ai "Cercului Spiritual Cinema", un club DVD dedicat filmelor despre iubire şi compasiune, Arielle Ford a creat o strategie unica de marketing, generand succesul companiei, care a fost cumparata de Gaiam în 2006.

    Arielle Ford a fost numita "Cupidonul constiintei" şi "Zana de botez a Dragostei", impartasind tuturor secretele ei in manifestarea dragostei.

    In prezent ea locuieste in La Jolla, CA împreună cu soţul şi sufletul ei pereche, Brian Hilliard

Nu există produse care să îndeplinească alegerea.