Knowledge is everything

Arielle Ford

Arielle Ford

   Arielle Ford si-a însuşit arta de a face lucrurile sa se intample.

   Recunoscuta la nivel naţional ca expert de marketing şi publicist, producator, agent literar, reporter TV, autor şi consultant, ea a contribuit in lansarea multor autori deveniti celebrităţi. Ca preşedinte şi fondator al „Grupului Ford”, fondat in 1987, ea a avut un rol important in lansarea carierelor lui Deepak Chopra, Canfield Jack & Mark Victor Hansen creatorii foarte cunoscutei serii : „Supa de pui pentru suflet” şi Neale Donald Walsch autorul seriilor: „Conversaţii cu Dumnezeu”.

    Ea s-a ocupat, de asemenea, de campaniile publicitare pentru multi alti autori de bestseller-uri: Wayne Dyer, Dean Ornish, Debbie Ford, Gary Zukav, Marianne Williamson, Louise L.Hay, don Miguel Ruiz, Kenny Loggins şi mulţi alţi autori notabili, din care 11 au devenit nr.1 pe lista de bestseller-uri a ziarului „New York Times”.       

    Arielle Ford este o scriitoare talentata si autoarea a şapte cărţi, prima fiind „Hot Chocolate” îndrăgită pentru seria „Mystical Soul”. Ultima ei carte, „Secretul sufletului pereche” a fost lansata în ianuarie 2009 de către editura „Harper One”.

   Ca unul dintre partenerii fondatori ai "Cercului Spiritual Cinema", un club DVD dedicat filmelor despre iubire şi compasiune, Arielle Ford a creat o strategie unica de marketing, generand succesul companiei, care a fost cumparata de Gaiam în 2006.

    Arielle Ford a fost numita "Cupidonul constiintei" şi "Zana de botez a Dragostei", impartasind tuturor secretele ei in manifestarea dragostei.

    In prezent ea locuieste in La Jolla, CA împreună cu soţul şi sufletul ei pereche, Brian Hilliard

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Secretul sufletuluimpereche

  SECRETUL SUFLETULUI PERECHE

  de Arielle Ford

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 21,00 RON

     Arielle Ford ii asigura pe toti cei care doresc să-şi petreacă viaţa impreuna cu sufletul lor pereche că acest lucru nu este doar posibil, ci foarte probabil, dacă sunt dispuşi să angajeze un pic de timp, energie şi dorinta de a-si gasi iubirea vietii.

     In aceasta carte, Arielle Ford ii invata pe cei interesati cum să-şi gaseasca dragostea vietii cu ajutorul Legii Atractiei, prin recomandarea unor tehnici pe care le numeşte „de senzorializare” – respectiv de conştientizare cu fiecare celulă a corpului a rezultatului final pe care doreşti să îl manifeşti, metoda care deja a ajutat mii de bărbaţi şi femei sa preia controlul asupra laturii romantice a propriului destin.

     Orice om îşi poate găsi adevărata iubire, indiferent de vârstă, dacă este dispus să se pregătească pe toate nivelele pentru a deveni un veritabil magnet de atragere a iubirii. Arielle Ford ştie acest lucru din experienţa ei personală. Ea a aplicat tehnicile recomandate în această carte, iar la vârsta de 44 de ani a reuşit să îşi găsească sufletul pereche. Cei doi s-au logodit şase săptămâni mai târziu.

     Ca cineva ce învaţă pe alţii cum să-şi atraga propriul suflet pereche şi care a fost atât de binecuvântata cu iubirea lui , a hotarat că era timpul sa ajute pe altii sa constientizeze asupra avantajelor extraordinare pe care le ofera trairea impreuna cu sufletul pereche.

     Acest ghid practic include de asemenea diverse rugăciuni, tehnici, proiecte şi ritualuri care te pot ajuta să îţi creezi în inimă spaţiul necesar pentru pătrunderea unei noi iubiri.

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină