Knowledge is everything

Practica

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Practica

PRACTICA Instrumente simple pentru combaterea stresului, găsirea liniştii interioare şi descoperirea fericirii

  • Autor: Barb Schmidt
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 200
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

ÎNŢELEPCIUNE STRĂVECHE PENTRU O VIAŢĂ MODERNĂ


Trăim vieţi ocupate. Fericirea noastră şi liniştea interioară se pierd în rutina zilnică a listelor pe care trebuie să le facem, a responsabilităţilor şi a urgenţelor neplanificate.


Ştim că ar trebui să trăim în prezent, şi totuşi mintea noastră se abate adesea pe o potecă a regretelor în ce priveşte trecutul şi a grijilor legate de viitor. Stresaţi şi secătuiţi de energie, ne concentrăm pe lucruri ce ţin de exteriorul nostru de la care ne aşteptăm să ne facă fericiţi – şi de obicei rămânem cu mâna goală.


"Practica" este o carte spirituală minunată care leagă înţelepciunea practică cu rutina zilnică a minţii de a învăţa să trăieşti momentul.


Experienţa vastă a lui Barb Schmidt în domeniul spiritualităţii răzbate prin paginile cărţii. Metoda ei clară şi concisă oferă cititorilor instrumente puternice pentru a-şi antrena mintea să ducă o viaţă împăcată.


În "Practica", vei învăţa că în fiecare dintre noi există un izvor de linişte interioară şi fericire şi că acesta este uşor accesibil cu tehnici simple care nu-ţi iau mai mult de câteva minute pe zi. Folosindu-se de înţelepciunea străveche şi de adevărurile a numeroase religii şi învăţături, autoarea Barb Schmidt a structurat o rutină zilnică în trei părţi uşor de implementat – Trezirea, Trăirea Prezentului şi Renunţarea – care te va conduce la o fericire profundă, te va face să te simţi în siguranţă şi încrezător, vei face faţă inevitabilului stres de zi cu zi şi vei avea o existenţă mai calmă şi mai ancorată în prezent.


"Practica" se potriveşte vieţilor ocupate, pentru că vieţile ocupate au cea mai mare nevoie de ea!

Informaţii adiţionale

Autor Barb Schmidt
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 200
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.