Knowledge is everything

Bernie S.Siegel,dr.

Bernie S.Siegel,dr.

  Dr. Bernie S. Siegel, care preferă să i se spună Bernie, a practicat chirurgia generală şi pediatrică în New Haven, Connecticut, până când s-a pensionat în 1989. În anul 1978, el a început să vorbească despre întărirea pacientului şi despre alegerea de a trăi deplin şi de a muri în pace.

El a înfiinţat Grupul Pacienţilor Excepţionali Bolnavi de Cancer (ECaP - Excepţional Cancer Patients), bazat pe „carefrontation”, o confruntare terapeutică plină de iubire şi sigură, care facilitează schimbarea personală, întărirea şi vindecarea. Beneficiile fizice, spirituale şi psihologice obţinute au dus la dorinţa lui Bernie de a-l face pe fiecare om să conştientizeze potenţialul său de vindecare.

Ca medic care a îngrijit şi sfătuit nenumăraţi pacienţi, Bernie îmbrăţişează o filosofie care este în avangarda unei societăţi ce luptă din greu cu aspectele de etică medicală şi de spiritualitate. Cărţile sale au deschis noi orizonturi în domeniul vindecării.

Eforturile lui Bernie s-au îndreptat către umanizarea îngrijirii medicale şi educaţiei medicale.

El continuă să călătorească împreună cu soţia sa Bobbie pentru a ţine conferinţe şi seminare, împărtăşindu-şi tehnicile şi experienţele. Bernie şi Bobbie au cinci copii şi cinci nepoţi (deocamdată).

Nu există produse care să îndeplinească alegerea.