Knowledge is everything

Bradley Nelson

Bradley Nelson

Dr.Bradley Nelson, medic chiropractor, vindecator si profesor, a obtinut rezultate spectaculoase in vindecarea multor boli prin cunoştinţele speciale pe care le-a castigat prin rugaciune, studiu şi practica.

Din 1998, sustine numeroase seminarii pe aceasta tema atat in SUA cat si in alte tari ale lumii. Acesta a fost un obiectiv prioritar al sau, să-i înveţe pe oameni cum sa-si echilibreze corpurile energetice si sa-si imbunatateasca sanatatea, in masura in care acest lucru se află in puterea lor. Metodele sale de vindecare, puternice, dar simple, le-a pus in practica, reusind sa-si imbunatateasca stat sanatatea proprie cat si a celor dragi.

Dr.Bradley Nelson a ajutat clienti cu: reflux acid, diabet, dificultati de invatare, ADD / ADHD, dislexie, dureri de spate, alergii, pierdere în greutate, dureri de ochi, hipotiroidism, dureri abdominale, fibromialgie, lupus, frigiditate, astm, migrene, dureri de spate, dureri de cap, scleroza multipla, paralizie, arsuri la stomac, dureri de gat, cancer, dureri de sold, atacuri de panica, tunel carpian, hipoglicemie, dureri în piept, impotenta, boala Parkinson, oboseala cronica, fobii infertilitate, insomnie, dureri de umăr, colita, colon iritabil, probleme ale sinusurilor, constipaţie, dureri articulare,depresie, dureri de genunchi.

Dr. Bradley Nelson este creatorul Codului emotiilor si a metodelor din Codul de vindecarea a organismului. Codul Emotiilor este cea mai avansata forma de psihologie conceputa vreodată in domeniul energiei corpului şi este complet nedureroasa.

Dr.Bradley Nelson subliniaza faptul ca debarasarea de bagajul emotional poate avea un rol hotarator pentru sanatatea fizica si emotionala a fiecaruia. Dr. Bradley Nelson învaţă cititorii despre efectele emoţiilor asupra sanatatii aratand cum se pot vindeca de aceste emotii cu efect caustic. Dr.Bradley Nelson a creat, de asemenea, un program de şcolarizare pentru cei care caută să vindece pe altii.

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină