Knowledge is everything

Brené Brown

Brené Brown

Dr. Brené Brown este scriitoare, medic cercetător şi profesor la Colegiul pentru Studii Sociale din cadrul Universităţii din Houston.

Vorbitoare dinamică,ea ţine frecvent prelegeri în cadrul unor conferinţe şi evenimente publice, abordând diverse teme de dezvoltare personală, în special flexibilitatea în faţa ruşinii.

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Darurile imperfectiunii

  DARURILE IMPERFECŢIUNII Renunţă la cel care crezi că trebuie să fii şi acceptă-te aşa cum eşti

  de Brené Brown

  Preţ normal: 30,00 RON

  Preţ special: 27,00 RON

  În cartea "Darurile imperfecţiunii", Brené Brown, una din cele mai proeminente experte în domeniul ruşinii, autenticităţii şi apartenenţei, îţi oferă zece recomandări care te pot conduce la o viaţă trăită din toată inima, respectiv la o integrare în această lume pornind de la perspectiva preţuirii de sine.

  Această carte descrie călătoria de o viaţă care conduce de la întrebarea „Ce vor crede ceilalţi oameni?” la răspunsul „Sunt suficient de bun”.

  Capacitatea unică a lui Brown de a îmbina cercetarea ştiinţifică originală cu poveştile autentice de viaţă face ca lectura cărţii "Darurile imperfecţiunii" să pară o conversaţie de lungă durată şi înălţătoare cu un prieten înţelept, care îţi oferă compasiune, înţelepciune şi sfaturi foarte bune.

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină