Knowledge is everything

Brian Tracy

Brian Tracy

Brian Tracy s-a nascut la 5 ianuarie 1944 in Vancouver-Canada si este cunoscut ca un renumit trainer internatianal.

A renuntat la liceu inainte de absolvire pentru a se imbarca pe un vas.

Dupa 8 ani de calatorii pe mare a renuntat la aceasta meserie, indreptandu-si atentia spre domeniul vanzarilor.

Prin propria perseverenta, intr-un an, a ajuns in topul agentilor de vanzari si dupa inca un an, la varsta de 25 ani, a fost numit vicepresentele unei companii mici.

Incepand cu 1981 a infiintat "Seminarul Phoenix", primul "sistem de succes" Tracy. Au urmat o serie de carti de succes iar recent a infiintat "Brian Tracy University" , un curs online de studiu, destinat sa ajute oamenii de afaceri, antreprenorii si specialistii in vanzari.

Bryan Tracy este o autoritate de primă mână în domeniul cunoaşterii modului de a atinge succesul şi realizarea personală si un maestru în materie de dezvoltare a măiestriei evoluţiei şi stăpânirii de sine.

Brian Tracy este unul dintre cei mai cunoscuti conferentiari, instructori si consultanti din lumea afacerilor. In fiecare an tine, in toata lumea, peste 100 de conferinte in fata unui auditoriu impresionant, despre dezvoltarea carierei si a succesului personal, despre conducerea companiilor, strategie, vanzari si succes in afaceri.

Din 1981, cand si-a inceput activitatea de trainer, a lucrat cu peste 500 de companii, a creat sute de programe audio si video pentru training in vanzari, traduse in peste 20 de limbi, a scris peste 45 de volume pe tema succesului personal si profesional.

Brian Tracy pleaca de la premisa ca toti oamenii detin un potential extraordinar, pe care il pot exploata pentru a realiza in doar cativa ani mai multe decat o poate face o persoana obisnuita in decursul intregii vieti.

In prezent este presedinte la "Brian Tracy International" o companie de resurse umane cu sediul in Solana Beach- California, cu filiale in Statele Unite si in alte treizeci si unu de tari si consultant pentru cateva organizatii nonprofit.

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină