Knowledge is everything

Brian Tracy

Brian Tracy

Brian Tracy s-a nascut la 5 ianuarie 1944 in Vancouver-Canada si este cunoscut ca un renumit trainer internatianal.

A renuntat la liceu inainte de absolvire pentru a se imbarca pe un vas.

Dupa 8 ani de calatorii pe mare a renuntat la aceasta meserie, indreptandu-si atentia spre domeniul vanzarilor.

Prin propria perseverenta, intr-un an, a ajuns in topul agentilor de vanzari si dupa inca un an, la varsta de 25 ani, a fost numit vicepresentele unei companii mici.

Incepand cu 1981 a infiintat "Seminarul Phoenix", primul "sistem de succes" Tracy. Au urmat o serie de carti de succes iar recent a infiintat "Brian Tracy University" , un curs online de studiu, destinat sa ajute oamenii de afaceri, antreprenorii si specialistii in vanzari.

Bryan Tracy este o autoritate de primă mână în domeniul cunoaşterii modului de a atinge succesul şi realizarea personală si un maestru în materie de dezvoltare a măiestriei evoluţiei şi stăpânirii de sine.

Brian Tracy este unul dintre cei mai cunoscuti conferentiari, instructori si consultanti din lumea afacerilor. In fiecare an tine, in toata lumea, peste 100 de conferinte in fata unui auditoriu impresionant, despre dezvoltarea carierei si a succesului personal, despre conducerea companiilor, strategie, vanzari si succes in afaceri.

Din 1981, cand si-a inceput activitatea de trainer, a lucrat cu peste 500 de companii, a creat sute de programe audio si video pentru training in vanzari, traduse in peste 20 de limbi, a scris peste 45 de volume pe tema succesului personal si profesional.

Brian Tracy pleaca de la premisa ca toti oamenii detin un potential extraordinar, pe care il pot exploata pentru a realiza in doar cativa ani mai multe decat o poate face o persoana obisnuita in decursul intregii vieti.

In prezent este presedinte la "Brian Tracy International" o companie de resurse umane cu sediul in Solana Beach- California, cu filiale in Statele Unite si in alte treizeci si unu de tari si consultant pentru cateva organizatii nonprofit.

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Schimband gandirea iti schimbi viata

  SCHIMBÂND GÂNDIREA ÎŢI SCHIMBI VIAŢA

  de Brian Tracy

  Preţ normal: 45,00 RON

  Preţ special: 40,50 RON

  În lucrarea de faţă, vei învăţa pas cu pas un drum câtre succes. Această strategie de succes este atât de logică şi îţi oferă atât de multe beneficii şi împliniri, încât reprezintă o adevărată revoluţie în performanţa personală.Schimbând gândirea, îţi schimbi viaţa a fost concepută ca un sistem menit să vă transforme gândirea proprie şi potenţialul pas cu pas, astfel încât să puteţi avea succesul dorit în fiecare aspect al vieţii. Brian Tracy se axează pe importanţa fixării scopurilor, pe eliberarea gândirii şi pe capacitatea de a imagina propriul potenţial nelimitat. Doisprezece principii care ajută pe oricine să pornească pe calea unei vieţi personale şi profesionale mult mai împlinite. Autorul este atât unul dintre cei mai cunoscuţi oratori profesionişti, cât şi o personalitate în lumea afacerilor de astăzi. În fiecare an, el îşi trăieşte visul prin faptul că ajută mii de oameni să îşi trăiască la rândul lor visurile. Vezi mai mult
 2. Avantajul increderii in propriile forte si abilitati

  AVANTAJUL ÎNCREDERII ÎN PROPRIILE FORŢE ŞI ABILITĂŢI

  de Brian Tracy

  Preţ normal: 39,90 RON

  Preţ special: 35,50 RON

  Dacă ai avea garanţia succesului ce ţi-ai dori să faci cu viaţa ta?

  Care ar fi obiectivul cel mai măreţ pe care ţi-ai propune să-l realizezi?

  Garanţia succesului este dată de nivelul încrederii tale în propriile forţe. Mărimea obiectivelor pe care ți le propui, energia şi determinarea cu care te concentrezi pe atingerea lor dar şi de nivelul de perseverență cu care depăşeşti fiecare obstacol, toate sunt determinate de nivelul încrederii tale în propriile forțe. Şi cu cât nivelul încrederii tale în propriile forțe este mai mare cu atât vei avea succesul garantat.

  Citind această carte puternică și practică, construită pe o fundație realizată din experiență căpătată în urmă instruirii a peste 5 milioane de executivi şi tot atâția antreprenori ambițioși din peste 60 de țări, vei învață cum să-ți dezvolți încrederea în propriile forțe pentru a avea succesul garantat în orice sferă a vieții tale.

  Brian Tracy îți ghidează atent pașii şi te asistă în construirea unei fundații solide a încrederii în propriile forțe și abilități descoperiind:

  - Cum să trăiești în concordanță cu valorile tale pentru a ajunge tot ce poți fii tu mai bun

  - Cum să-ți stabilești cu claritate obiectivele, cum să planifici pas cu pas realizarea lor și cum să obții victoria

  - Cum să te dedici domeniului ales și să te angajezi în dezvoltarea ta permanență

  - Cum să-ți programezi mintea subconștientă de a răspunde într-un mod pozitiv şi constructiv oricăror provocări de orice dificultate ar fi ele

  - Cum să-ți minimizezi defectele și să-ți maximizezi calitățile pentru obținerea unor performanțe deosebite

  - Cum să-ți dezvolți un nivel incredibil de curaj și perseverență

  Cu dobândita încredere de nezdruncinat în propriile forțe vei ieşi din zona de confort şi-ți vei asuma riscuri, vei deveni o persoană de acțiune, vei depăşi orice obstacol, vei escalada orice înălțimi şi vei realiza orice obiectiv îți vei seta în minte.

  Vezi mai mult
 3. Incepe cu ce nu-ti place

  ÎNCEPE CU CE NU-ŢI PLACE

  de Brian Tracy

  Preţ normal: 22,00 RON

  Preţ special: 20,00 RON

  "Începe cu ce nu-ţi place! "(Eat That Frog), porneşte de la o idee simplă: nu ai niciodată timp să termini tot ce trebuie făcut şi apar întotdeauna lucruri sau stări parazite, care te opresc să faci ce e mai important.

  Soluţia pe care Tracy o explică pe parcursul a 21 de reguli porneşte de la respectarea a trei principii: cel al capacităţii de decizie, cel al disciplinei şi cel al determinării. Brian Tracy are mereu alături metafora broaştei, acel ce nu-ţi place din titlul cărţii, lucrul pe care trebuie să-l faci, dar, pentru că este neplăcut, îl ocoleşti. El va ajunge să te domine şi fiindcă l-ai tot amânat, s-ar putea să iasă mai rău!

  Vezi mai mult

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină