Knowledge is everything

Carmen Harra

Carmen Harra

   Carmen Harra, cunoscuta iubitorilor muzicii romanesti drept Carmen Muresan, facea furori prin anii 80 ca membra a formatiei „Trio Expres” care, impreuna cu „Stereo”, erau singurele trupe feminine din muzica usoara romaneasca.

    Astazi, frumoasa bruneta este o prezicatoare de succes in Statele Unite.

    Recunoscuta la nivel internaţional ca psiholog, unul dintre cei mai bine vanduti autori şi muzicieni, dr.Carmen Harra este un renumit consilier psihoterapeut, solicitat de o diversitate de pacienti, de la oameni obisnuti, pana la politicieni si vedete de la Hollywood. In cabinetul ei din New York si-au aflat viitorul staruri ca Angelina Jolie, Brad Pitt, Jennifer Lopez sau Hillary Clinton.

    Abordarea ei de vindecare a mintii, trupului şi spiritului este înrădăcinată atat în psihologia tradiţionala, precum şi in alte alternative de vindecare, cum ar fi hipnoterapia.

    Ca expert în domeniul psihologiei şi parapsihologiei dr.Carmen Harra crede că fiecare individ se poate manifesta atat in realitatea proprie dar şi să preia controlul în viitor.

     Ea a ajutat oameni din toată lumea sa fie mai fericiţi si sa aiba o viata implinita.

     Autoare de bestseller-uri, Carmen Harra este psiholog clinic şi o personalitate TV care a apărut în mai multe emisiuni TV de anvergură naţională în SUA, printre care The View, Good Morning America, The Today Show, precum şi în publicaţii precum The New York Times, The New York Post şi altele.

Nu există produse care să îndeplinească alegerea.