Knowledge is everything

Catrinel Perianu

Catrinel Perianu este medic rezident la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” din Bucuresti.

Din 1999 este doctor în medicină, titlu obţinut în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, şi a urmat, în 2004, în cadrul aceleiaşi universităţi, un master în „Managementul Sănătăţii Publice şi al Serviciilor de Sănătate”.

În 2007 a obţinut Diplôme d’Université – Méthodes et pratiques en épidémiologie la Institut de Santé Publique d’Epidémiologie et de Développement, Université „Victor Segalen” Bordeaux 2, Franţa, iar în 2009 devine Doctor în Antropologie Socială şi Culturală în cadrul aceleiaşi universităţi, cu o teză dedicată nutriţiei medicale [i comportamentelor alimentare din România.

A participat la realizarea mai multor volume : Pledoarie pentru viaţă lungă (în colaborare cu Ovidiu Bojor, 2002), Sănătate prin seminţe, legume şi fructe (în colaborare cu Ovidiu Bojor, 2005), Afecţiunile aparatului respirator (volum colectiv, 2004). De asemenea, a publicat numeroase articole în reviste de specialitate din ţară şi străină­tate: „Speranţa pentru viitor” (Viaţa medicală, XIV, nr. 664, 2002), „În grădina plantelor de leac” (Viaţa medicală, XVI, nr. 731, 2004), „Précarité alimentaire, austérité” (Anthropology of Food,nr. 6,2008), „Nourrir et gouverner: l’exemple de la Roumanie pendant sa dernière décennie communiste” (Corps, articol în curs de apariţie).

Nu există produse care să îndeplinească alegerea.