Knowledge is everything

Claude M.Bristol

Nascut 1891, Claude M. Bristol a servit ca soldat în WW1 în Franţa şi Germania. El a lucrat ca ziarist la „Stars and Stripes” până în 1919.

Cea mai cunoscuta carte a sa, „Magia credintei”, publicata în 1948, s-a vândut în mai bine de un milion de exemplare şi este în general considerată o lucrare clasica despre prosperitate. „Magia credintei” a fost scrisă, spune el, pentru orice bărbat sau femeie care doreste sa se integreze si sa prospere in viata civila. Acesta carte a urmat succesul unei alte cărţi mici, publicata de Claude M.Bristol în 1932 intitulata « TNT - Se Rocks Earth ».

Claude Bristol a fost un jurnalist foarte respectat, cunoscut si ca reporter de poliţie precum si ca editor al unui ziar bisericesc. Din aceasta postura, a avut ocazia sa cunoasca oameni din fiecare cult şi sectă şi a citit sute de cărţi despre psihologie, religie, ştiinţă, metafizică şi magie veche. Treptat, a inceput sa perceapa "firul de aur"care trece prin toate religiile şi învăţăturile ezoterice si anume: „credinţa în sine are puteri uimitoare”.

Claude M.Bristol si-a petrecut ani de zile studiind puterea de gândire. Astfel, Claude M.Bristol a descoperit ca cei mai multi oameni trec prin viaţă fără să realizeze efectul pe care convingerea îl poate avea asupra atingerii scopurilor lor, definindu-si vag dorinţele, astfel încât acestea obţin tot rezultate vagi.

In anii cand Claude M.Bristol a fost soldat in Primul Razboi Mondial, a existat o perioadă în care nu a primit nici o plată, neputandu-si permite sa-si cumpere nici chiar ţigări. El si-a programat in minte faptul că, atunci când v-a ajunge înapoi la viaţa civilă, "va avea o mulţime de bani". În mintea lui, aceasta a fost o decizie, nu numai o dorinţă. La o zi după intoarcerea din armata, a fost contactat de către un bancher care văzuse un reportaj despre el într-un ziar local. El i-a oferit un loc de muncă şi, deşi a început cu un salariu mic, a avut mereu in fata ochilor "o imagine mentală a bogăţiei". În clipele sale de liniste sau în timp ce vorbea la telefon, el mazgalea semnul »$ » pe bucaţi de hârtie care se aflau pe masa lui. El sugerează ca acesta credinţă, mai mult decât orice altceva, a pavat calea pentru o carieră de succes în sectorul bancar de investiţii şi de afaceri.

Claude M.Bristol insista pe adevarul ca starea de fapt este creata de gandurile noastre. La fel cum gândurile de frică genereaza situaţii negative (Iov biblic, a spus: "Lucrul de care m-am temut cel mai mult a venit peste mine"), gândurile optimiste genereaza inevitabil circumstante favorabile. Claude Bristol a explicat că el nu a inventat această idee ci, de fapt, mulţi oameni au folosit aceleaşi principii pe tot parcursul istoriei, pentru a realiza mai mult.

A continuat să scrie o carte intitulată „ TNT: Puterea în tine”. Cărţile sale s-au bazat pe zeci de ani de căutare a unei înţelegeri mai profunde şi aplicarea a ceea ce el a numit "chestii mentale". Acest lucru a venit din experienta sa ca jurnalist prin studierea şi raportarea sa la întregul spectru de mişcări spirituale şi religioase, construindu-si propria avere şi carieră ca bancher de investiţii. Claude M.Bristol a fost un orator popular pentru cluburi, organizaţii de afaceri şi agenţii de vânzări.

El a murit în 1951 in urma unei boli indelungate, la varsta de 61 de ani.

Nu există produse care să îndeplinească alegerea.