Knowledge is everything

Dan Seracu

Dan Seracu

Dan Seracu a fost unul dintre cei mai importanţi ocultişti şi bioterapeuţi din România.

A fost un vizionar care a încercat să-şi împartă ideile cu cei care doreau să asculte şi să practice. La început nu prea a fost crezut, dar pe masură ce oamenii au explorat "lumea nevăzutului" a apărut şi înţelegerea.

A fost atras de parapsihologie de mult timp, dar înainte de 1989, sub regimul comunist, era imposibil să fii "diferit", aşa că s-a mulţumit să studieze şi să-şi îmbunătăţească capacităţile în tăcere. A inventat o nouă metodă de lucru în starea ALPHA, Autocontrolul, dar a practicat de asemenea şi diagnosticarea şi terapia de la distanţă.

După cum chiar el spunea, a început cu folosirea instrumentelor radiestezice, dar, în timp, şi-a dat seama că nu mai are nevoie de ele, acestea fiind doar unelte.

A practicat şi a scris cărţi despre Cristaloterapie, Divinaţie, Kabbala, a scris o enciclopedie a Ştiinţelor Oculte, a ţinut conferinţe şi cursuri în multe oraşe din România, a fost profesor şi bioterapeut.

Pe langă acestea, a fost un om simplu, trăindu-şi viaţa în mijlocul familiei, a prietenilor şi a colegilor. Era inteligent, plin de umor, blând, dar şi ferm.

Nu există produse care să îndeplinească alegerea.