Knowledge is everything

David Bach

David Bach

David L. Bach este un autor american specializat în probleme financiare, o personalitate în televiziune, speaker motivaţional, antreprenor şi fondator al „FinishRich.com”. David Bach, este cel mai bine cunoscut pentru o bogată colecţie de cărţi financiare motivaţionale.

Din 1998 şi până în prezent a scris 12 cărţi în peste şapte milioane de exemplare. Unsprezece dintre cărţile lui Bach au fost bestseller-uri naţionale. Unsprezece cărţi  au fost publicate de  Random House (Broadway Books).

Din 1994 David Bach a apărut în mod regulat la televizor oferind consultanţă financiară.

Prima sa apariţie la televiziune a avut loc la San Francisco, pe un post local numit BayTV - unde a fost "The Money Doctor" şi a răspuns la întrebările personale pe teme financiare.

De atunci, Bach a apărut în mii de spectacole de televiziune, atât la nivel local cât şi naţional. În prezent (2009-2012), el este colaborator permanent la NBC Today Show.

David Bach a fost, de asemenea, un colaborator permanent pentru CNN , CNBC, Fox Business, „ABC bani buni” şi „Oprah Winfrey Show’. El a apărut în „Oprah Winfrey Show” de peste şase ori, inclusiv în showul "Cum sa devii automat milionar" (2004), "Cum să devii automat un cuplu milionar"(2004) şi "Datoria lui Oprah "(2006).

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină