Knowledge is everything

David Bach

David Bach

David L. Bach este un autor american specializat în probleme financiare, o personalitate în televiziune, speaker motivaţional, antreprenor şi fondator al „FinishRich.com”. David Bach, este cel mai bine cunoscut pentru o bogată colecţie de cărţi financiare motivaţionale.

Din 1998 şi până în prezent a scris 12 cărţi în peste şapte milioane de exemplare. Unsprezece dintre cărţile lui Bach au fost bestseller-uri naţionale. Unsprezece cărţi  au fost publicate de  Random House (Broadway Books).

Din 1994 David Bach a apărut în mod regulat la televizor oferind consultanţă financiară.

Prima sa apariţie la televiziune a avut loc la San Francisco, pe un post local numit BayTV - unde a fost "The Money Doctor" şi a răspuns la întrebările personale pe teme financiare.

De atunci, Bach a apărut în mii de spectacole de televiziune, atât la nivel local cât şi naţional. În prezent (2009-2012), el este colaborator permanent la NBC Today Show.

David Bach a fost, de asemenea, un colaborator permanent pentru CNN , CNBC, Fox Business, „ABC bani buni” şi „Oprah Winfrey Show’. El a apărut în „Oprah Winfrey Show” de peste şase ori, inclusiv în showul "Cum sa devii automat milionar" (2004), "Cum să devii automat un cuplu milionar"(2004) şi "Datoria lui Oprah "(2006).

Nu există produse care să îndeplinească alegerea.