Knowledge is everything

David Wolfe

David Wolfe

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Superalimente

  SUPERALIMENTE Alimentaţia şi medicina viitorului

  de David Wolfe

  Preţ normal: 40,00 RON

  Preţ special: 36,00 RON

  Superalimentele sunt produse alimentare excepţional de bogate în energie şi în substanţe nutritive, cu un potenţial terapeutic fără egal

  . În această carte bogat ilustrată, binecunoscutul guru al alimentaţiei vii David Wolfe îţi prezintă câteva din cele mai delicioase produse vegetale, precum fructele goji, boabele de cacao (ciocolata crudă), seminţele de cânepă, maca, spirulina, produsele stupului şi multe altele.

  Surse excepţional de bogate de proteine, vitamine, minerale, enzime, antioxidanţi, grăsimi şi uleiuri bune, aminoacizi, acizi graşi esenţiali şi alte substanţe nutritive, aceste produse reprezintă una dintre cele mai promiţătoare piese ale puzzle-ului nutriţional.

  Fiecare superaliment este descris în detaliu, fiind însoţit de mai multe reţete delicioase şi uşor de preparat, dar şi de informaţii ştiinţifice de ultimă oră.

  Acest ghid este accesibil tuturor oamenilor şi prezintă argumente foarte convingătoare, bazate pe dovezi ştiinţifice, care confirmă puterea unică a super­alimentelor de a promova starea de excelenţă nutriţională, de sănătate şi de bunăstare, de frumuseţe, de a susţine o agricultură sustenabilă şi de a transforma dieta şi stilul de viaţă ale oamenilor, conducând la o revitalizare a umanităţii şi a planetei Pământ.

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină