Knowledge is everything

Diana Cooper

Diana Cooper

Diana Cooper este binecunoscuta pentru cartile sale din domeniul spiritualitatii. Carţile ei spirituale sunt despre ingeri, arhangheli, unicorni, toate fiintele elementale, inclusiv zane si Maestri Elevati (Ascensionati) . Ghidul ei spiritual este Kumeka, care i-a furnizat informatii despre atalanti, sferele de lumina, legile spirituale, ascensiune si iluminare. Diana Cooper a primit vizita unui inger, intr-o perioada in care se afla intr-o ciza personala. Aceasta vizita i-a schimbat viata. Autoare a 19 carţi in peste 20 de limbi, ea a inspirat mii de oameni sa-si indeplineasca potentialul lor spiritual. Binecunoscuta pentru munca ei si informatiile despre ingerii, maestii elevati, atlanti, sfere de lumina şi 2012, noua ei carte este „Cheile Universului”. Aceasta carte minunata va ofera instrumentele necesare pentru a deveni un Maestru iluminat Ascensionat. Cu ajutorul ghizilor ei spirituali si a ingerilor ea le permite oamenilor să acceseze darurile lor spirituale si a potentialului psihic si, de asemenea, ii conecteaza la proprii lor ingeri, ghizi si maestrii spirituali si uniconi. Diana Cooper tocmai a publicatat prima sa carte pentru copii, care este defapt inceputul unei minunate serii de povestiri despre o fetita numita Tara si noul ei pisoi Ash-ting, care se dovedeste a fi un prieten foarte special pentru ea – el poate vorbi! Diana Cooper este directorul Scolii Diana Cooper, o organizatie non-profit, care ofera cursuri spirituale certificate in intreaga lume.

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. 2012 si dupa

  2012...şi după

  de Diana Cooper

  Preţ normal: 21,00 RON

  Preţ special: 7,50 RON

  21 Decembrie 2012 este sfarsitul unei perioade astronomice de 26.ooo ani si inceputul unei perioade noi.

  Gaia,entitatea superioara responsabila de Pamant, a hotarat ca planeta noastra si toti locuitorii ei trebuie sa evolueze.

  Informatiile din cartea "2012 si dupa" scrisa de Diana Cooper va vor permite sa intelegeti mai bine vechile profetii pentru 2012, ceea ce se asteapta sa se intample in acel an si incredibilele schimbari care vor avea loc in intreaga lume in urmatorii 20 ani.

  Cu ajutorul Arhanghelilor si Ghizilor Spirituali, Diana Cooper va prezinta previziunile pentru anul 2012 dar si pentru anul 2032, perioada cand noile Orase de Aur vor aparea si toata lumea va trai in cea de-a Cincea dimensiune.

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină