Knowledge is everything

Don Piper

Don Piper

     Don Piper (născut 1950) este un preot baptist hirotonisit in 1985, care la 18 ianuarie 1989 a fost implicat intr-un accident tragic de automobil, lovit fiind de un tractor-remorcă. Paramedicii sositi la locul accidentului l-au declarat pe Don Piper ca fiind mort.

     Don Piper sustine ca a plecat la Cer, unde s-a intalnit cu cei decedati si dragi lui, din familie. La o oră după accident, un alt preot baptist, a ajuns la locul accidentului, susţinând că a fost determinat de Dumnezeu să se roage pentru Piper. Nouăzeci de minute după moarte, Don a revenit la viaţă. A urmat o lunga si istovitoare perioada de recuperare, care a implicat 34 de intervenţii chirurgicale.

     După acest calvar, Don Piper a decis să scrie „90 de minute în Rai”, o carte care descrie experienţa sa in apropierea mortii si  care a devenit un bestseller-ul ziarului New York Times, carte care  a fost deja vânduta în peste 1.6 milioane de exemplare.

     De asemenea, el a aparut in numeroase programe de televiziune şi radio, vorbind despre minunatele revelatii pe care le-a trait.

     Don Piper  a slujit în diferite funcţii în cadrul bisericii baptiste, inclusiv timp de şase ani ca pastor principal. El locuieşte împreună cu soţia sa, Eva, în Pasadena-Texas si au  trei copii adulţi. 

     S-au scris foarte multe articole despre el, care au apărut în ziare şi reviste. Are el însuşi o rubrică săptămânală în cadrul unui ziar. 

     Predică în fiecare săptămână la biserica sa.

     Susţine conferinţe pretutindeni în Statele Unite şi în străinătate.

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină