Knowledge is everything

Eric Pearl

Eric Pearl

Dr. Eric Pearl a renunţat la unul dintre cele mai de succes cabinete de chiropractică din Los Angeles, atunci când el şi alţii au început să observe apariţia unor vindecări miraculoase.

De atunci încoace, el s-a dedicat acţiunii de a împărtăşi lumina şi informaţia asupra procesului de vindecare reconectivă, prin prelegeri şi seminarii despre „Reconectare”.

Dr. Eric Pearl a apărut la numeroase emisiuni de televiziune, printre care Leeza, Sally Jessy Raphael, The Other Side, Extra, Art Bell, America´s Health Network, FOX TV şi alte nenumărate programe televizate din toată lumea.

De asemenea, a ţinut o prezentare la Madison Square Garden, în faţa unei săli pline, iar seminariile sale sunt menţionate într-o serie de publicaţii, printre care şi New York Times.

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Reconectarea

  RECONECTAREA Vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine

  de Eric Pearl

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 31,50 RON

  "Reconectarea" este cartea care va schimba multe puncte de vedere si moduri de a aborda tratamentele bioenergetice, atât de catre medici, cât si de catre pacienti.

  Vom afla ceea ce trebuia sa stim de multa vreme – ne putem vindeca singuri!

  Cititi si va convingeti de energia deosebita a acestei carti!

  „Aceasta carte ofera o perspectiva interesanta si proaspata asupra dinamicii vindecarii.” dr. Deepak Chopra, autor al volumelor Calea Iubirii si Întinereste si traieste mai mult "

  Eric e un om uimitor, care are minunatul dar al vindecarii. Cititi aceasta carte si transformati-va!” John Edward, medium clarvazator, autor al volumului "Trecerea dincolo" „Aceasta carte reprezinta adevarul – adevarul despre un mod nou si revolutionar de a vindeca si de a fi vindecat, aflat la dispozitia oricui ... Daca aveti intentii serioase cu privire la sanatate si vindecare, cititi aceasta carte!” dr. Christiane Northrup, autor al volumelor "Corpurile Femeii", "Întelepciunea Femeii" si "Întelepciunea menopauzei".

  „Daca cititi numai doua carti anul acesta, asigurati-va ca acest giuvaer este una dintre ele.” dr. Hank Wesselman, autor al volumelor "Spiritwalker", "Medicinemaker" si "Visionseeke".

  Oare de ce doctori si cercetatori faimosi în domeniul medical din toata lumea sunt interesati de vindecarile extraordinare pe care le relateaza pacientii dr. Eric Pearl? Ce înseamna când acesti pacienti relateaza disparitia brusca a unor afectiuni cum ar fi cancerul, boli generate de SIDA si pareza spastica? Si ce înseamna atunci când oamenii care interactioneaza cu Dr. Pearl relateaza aparitia brusca a unei capacitati de a accesa aceasta energie vindecatoare – nu doar pentru ei, dar si pentru altii?

  Ce este acest fenomen?

  Ei bine, poate ca va fi nevoie sa reanalizati tot ce ati citit, pâna acum, despre vindecarea conventionala. „Noile” frecvente de vindecare pe care le descrie Dr. Pearl transcend în totalitate „tehnica” si va duc la niveluri aflate dincolo de ceea ce era accesibil, pâna acum, tuturor si oriunde.

  Cartea va conduce de-a lungul calatoriei lui Eric Pearl – de la descoperirea capacitatii de a facilita vindecari, pâna la binemeritata sa reputatie ca instrument prin care acest proces este prezentat lumii.

  Dar mai important decât orice este faptul ca Reconectarea dezvaluie metode pe care le puteti folosi personal, pentru a lucra cu aceste noi energii vindecatoare si a le stapâni.

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină