Knowledge is everything

Esther si Jerry Hicks

Esther si Jerry Hicks

   Esther Hicks este o cunoscuta scriitoare americana, unul dintre cei mai bine vanduti autori contemporani, fiind inspirata de comunicarile avute cu entitatile Abraham.     

    Esther Hicks s-a născut 1948 în Coalville, Utah . In 1980 s-a casatorit cu Jerry Hicks, un distribuitor de succes Amway, fost acrobat la un circ din Cuba, muzician şi actor de comedie. Ea are o fiică, Tracy, din prima căsătorie.

     Impreuna cu sotul ei, Jerry Hicks este coautor la nouă cărţi si a sustinut, impreuna cu acesta, numeroase workshop-uri pe subiectul Legii atracţiei. 

     Esther şi Jerry Hicks au creat numeroase înregistrări audio şi video, in scopul de a-i ajuta pe oameni să-şi trăiască viaţa pe care o doresc. Prin intermediul dialogurilor cu entitatile Abraham, Esther şi Jerry Hicks au transmis umanităţii mesajul lor de bucurie şi stare firească de bine.

     Entitatile Abraham releva care sunt modalităţile de atingere a idealurilor umane, ne ajută să restabilim legatura cu fiinţa noastră launtrică şi să ne împlinim sufleteşte. 

     Jerry Hicks a decedat la 18 noiembrie 2011 .

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină