Knowledge is everything

Esther si Jerry Hicks

Esther si Jerry Hicks

   Esther Hicks este o cunoscuta scriitoare americana, unul dintre cei mai bine vanduti autori contemporani, fiind inspirata de comunicarile avute cu entitatile Abraham.     

    Esther Hicks s-a născut 1948 în Coalville, Utah . In 1980 s-a casatorit cu Jerry Hicks, un distribuitor de succes Amway, fost acrobat la un circ din Cuba, muzician şi actor de comedie. Ea are o fiică, Tracy, din prima căsătorie.

     Impreuna cu sotul ei, Jerry Hicks este coautor la nouă cărţi si a sustinut, impreuna cu acesta, numeroase workshop-uri pe subiectul Legii atracţiei. 

     Esther şi Jerry Hicks au creat numeroase înregistrări audio şi video, in scopul de a-i ajuta pe oameni să-şi trăiască viaţa pe care o doresc. Prin intermediul dialogurilor cu entitatile Abraham, Esther şi Jerry Hicks au transmis umanităţii mesajul lor de bucurie şi stare firească de bine.

     Entitatile Abraham releva care sunt modalităţile de atingere a idealurilor umane, ne ajută să restabilim legatura cu fiinţa noastră launtrică şi să ne împlinim sufleteşte. 

     Jerry Hicks a decedat la 18 noiembrie 2011 .

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Cere si ti se va da

  CERE ŞI ŢI SE VA DA Învaţă să manifeşti Legea Atracţiei

  de Esther si Jerry Hicks

  Preţ normal: 45,00 RON

  Preţ special: 40,50 RON

  Această carte a devenit rapid best-seller la doar câteva săptămâni de la publicarea sa în Statele Unite. Cere şi ţi se va da şi învăţăturile lui Abraham au fost cele care au inspirit filmul şi cartea Secretul şi cele care au deschis lumea către fascinanta lege a atracţiei.Cartea este recunoscută de numeroşi lideri spirituali şi de dezvoltare personală drept una dintre cele mai importante cărţi ale momentului. Aceasta a schimbat în bine viaţa multor persoane de pe întreaga planetă. Cele douăzecişidouă de modalităţi puternice prezentate în carte îţi vor schimba pozitiv experienţa de viaţă şi te vor ajuta să te transformi într-o persoană care este în mod deliberat creatorul magnific al propriei sale realităţi. Nu uita că: nu există nimic din ce nu poţi să fii, să faci sau să ai; eşti o Fiinţă binecuvântată care a venit în acest mediu fizic pentru a crea. Aşadar, Cere şi ţi se va da Vezi mai mult
 2. Intrarea in vortex

  INTRAREA IN VORTEX Ghid practic

  de Esther si Jerry Hicks

  Preţ normal: 20,00 RON

  Preţ special: 16,00 RON

  Un instrument uşor de pus în practică, aşa cum nu a mai existat vreodată altul, care să îl ajute pe cititor să îşi schimbe perspectiva şi să se simtă mai bine în patru domenii ale vieţii sale: bunăstarea generală, abundenţa fizică, bunăstarea fizică şi relaţiile.

  "Dacă poţi descoperi o modalitate de a-ţi schimba focalizarea, astfel încât să te situezi în interiorul vortexului, respectiv să te pui la unison cu cel-care-eşti-cu-adevărat, starea ta de spirit va deveni astfel 100% pozitivă, iar probabilitatea ca dorinţele tale să se îndeplinească va creşte considerabil.

  Acesta este unicul scop al acestui ghid practic. El te poate ajuta să elimini mai rapid gândurile de rezistenţă, pe care o parte le-ai cultivat întreaga ta viaţă. În acest fel, te vei folosi în mod direct de Energia care creează lumile pentru a ajunge acolo unde doreşti şi pentru a trăi viaţa pe care o preferi. " — Din Introducerea lui Abraham

  Vezi mai mult

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină