Knowledge is everything

Georg Kuhlewind

Georg Kuhlewind

Filozoful maghiar Georg Kuhlewind este unul dintre cei mai prolifici scriitori cu aplicatii in psihologie si educatie. Desi a avut o cariera de succes in domeniul chimiei,a fost mai mult interesat de aprofundarea practicii spirituale. In acest sens a calatorit foarte mult si a sustinut cursuri, seminarii si ateliere de lucru in domeniul antroposofiei si crestinismului esoteric, dar si pe alte teme, cum ar fi educatia copilului si psihologie.

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Treptele constientei

  TREPTELE CONŞTIENŢEI. Meditaţii asupra graniţelor sufletului

  de Georg Kühlewind

  Preţ normal: 18,00 RON

  Preţ special: 15,00 RON

  Cartea ne propune exersarea conştienţei pentru a atinge stadiul pe care îl trăim ocazional şi fulgerător, de obicei, drept intuiţie. Intenţia lui Georg Kühlewind este de a ajuta oamenii să depăşească pragul dificil dintre activitatea de gândire şi rezultatul ei, gândurile fără viaţă. Adică depăşirea stării de conştienţă obişnuită, care este o conştienţă reflectată.Se începe cu intuiţia Sinei adevărate în gândirea vie, aceasta fiind „trăirea fundamentală a spiritului”. Apoi autorul trece la descrierea exersării practice a concentrării şi contemplării. În cele din urmă, prin observarea limitelor sufletului omenesc, aceste limite devin transparente şi permeabile. Metoda de lucru transmisă de autor permite cititorului să urmeze mişcările gândirii, dar şi să pătrundă în activitatea de ţesere a gândurilor. Vezi mai mult
 2. De la normal la sanatos

  DE LA NORMAL LA SĂNĂTOS Căi de eliberare a conştienţei bolnave

  de Georg Kühlewind

  Preţ normal: 34,00 RON

  Preţ special: 28,90 RON

  Starea de captivitate şi formele nesănătoase în care se află conştienţa omului de azi constituie punctul de pornire al acestei cărţi.

  Lucrarea este un ghid practic pentru cei care vor să-şi îmbunătăţească starea generală a conştienţei, este o carte de psihologie spirituală şi un manual contemporan pentru cultivarea vieţii interioare.

  Printr-o autoobservaţie metodică, putem descoperi cheile eliberării conştientei noastre din fundăturile şi automatismele la care a ajuns. Prin educarea atenţiei, cel care practică exerciţiile propuse de autor începe să-şi extindă aria posibilităţilor de înţelegere şi de acţiune.

  Exerciţiile sunt inspirate de calea octuplă a lui Buddha şi de calea cunoaşterii spirituale a lui Rudolf Steiner.

  Parcurgerea lor poate duce la făurirea unei vieţi noi, în care intuiţiile supraconştiente joacă rolul principal. Se ajunge atunci la starea de a fi prezent la experienţa bucuriei şi a gândirii vii, care sunt sursa sănătăţii durabile a omului.

  Vezi mai mult

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină