Knowledge is everything

Gordon Dveirin

Gordon Dveirin

Gordon Dveirin este presedinte al Dveirin & Associates, o firmă de consultanţă în organizarea şi dezvoltarea umană. In cadrul “Fundatiei viziunea femeilor”, Gordon Dveirin este preocupat de dezvoltarea programului "Conducerea uman pe deplin." Gordon Dveirin este si co-fondator al “Institutului Claritas de anchetă Interspiritual” şi al programului “Mentoring Interspiritual”. El este coautor la « Busola sufletului », impreuna cu sotia sa, Joan Borysenko.

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Busola sufletului

  BUSOLA SUFLETULUI Ce este călăuzirea spirituală?

  de Joan Borysenko, Gordon Dveirin

  25,00 RON

  Busola sufletului vă ajută să depăşiţi căile limitate de cunoaştere şi să accesaţi vasta inteligenţă evolutivă, de care este nevoie pentru a face saltul spre o mai mare realizare de sine, în propria viaţă şi în lume.

  De ce ne aflăm aici?

  Oare ne îndeplinim menirea vieţii?

  Ce încearcă inteligenţa evoluţiei să exprime prin intermediul nostru?

  În această perioadă de schimbări globale şi de nesiguranţă, de confuzie spirituală, oamenii ajung să îşi pună aceste întrebări vechi de când lumea, cu o curiozitate reînnoită. Există o sete de sens şi scop – conştientizarea faptului că fericirea nu e un bun care poate fi cumpărat cu o carte de credit. Împlinirea şi fericirea apar, în mod natural, din capacitatea de a fi prezenţi în viaţă, pe măsură ce aceasta se desfăşoară – şi de a asculta şi de a discerne cele mai optime posibilităţi din orice situaţie, care îndrumă spre acte înţelepte, pline de compasiune.

  Joan şi Gordon nădăjduiesc ca Busola sufletului să vă ajute să depăşiţi căile limitate de cunoaştere şi să accesaţi vasta inteligenţă evolutivă, de care este nevoie pentru a face saltul spre o mai mare realizare de sine, în propria viaţă şi în lume.

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină