Knowledge is everything

Harv T.Eker

Harv T.Eker

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Secretele mintii de milionar

  SECRETELE MINŢII DE MILIONAR Stăpânirea jocului interior al bogăţiei

  de Harv T.Eker

  47,00 RON

  „Daţi-mi 5 minute şi... vă pot prezice viitorul financiar pentru tot restul vieţii!”

  Iată ce ne spune T. Harv Eker în cartea de faţă.

  Un om remarcabil, care a lansat multe afaceri şi a dat faliment în mod repetat – până când a înţeles că trebuie să-şi schimbe tiparul mental.

  După care, în câţiva ani, a devenit milionar.

  Harv T.Eker pleacă de la premisa că „nu ceea ce nu ştim ne împiedică să avem succes, ci ceea ce ştim incorect reprezintă cel mai mare obstacol”.

  Cartea sa tratează mai puţin ceea ce trebuie învăţat şi mai mult ceea ce trebuie „dezvăţat”. Fiecare dintre noi are setat în minte un anumit tipar financiar. Iar felul în care gândim determină dimensiunea averii pe care o acumulăm.

  Bogaţii gândesc, toţi, la fel (sunt convinşi că „îşi creează singuri viaţa”). Şi săracii gândesc, toţi, la fel (dar ei cred că viaţa „li se întâmplă”).

  Iar atunci când subconştientul are de ales între emoţii adânc înrădăcinate şi logică, emoţiile înving aproape întotdeauna.

  Secretul stă în conştientizarea propriilor gânduri şi acţiuni, astfel încât să ne putem elibera de alegerile făcute în trecut.

  Este timpul să renunţăm la presupunerea că, pentru a avea succes, ordinea logică este: a avea, a face, a fi. Şi să asimilăm, în schimb, convingerea oamenilor bogaţi, care înţeleg că ordinea corectă este: a fi, a face, a avea.

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină