Knowledge is everything

Heather Ash Amara

Heather Ash Amara

Heather Ash Amara este fondatoarea Toci – Centrul Toltec al Intenţiei Creatoare şi autoarea cărţilor "Calea toltecă a transformării" şi "Fără greşeală".

Scopul ei este să susţină femeile în demersul lor de a-şi reclama profunzimea, creativitatea, pasiunea şi puterea.

Locuieşte la Austin, Texas şi călătoreşte foarte mult.

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Antrenamentul zeitei luptatoare

  ANTRENAMENTUL ZEIŢEI LUPTĂTOARE Devino femeia care eşti menită să fii

  de Heather Ash Amara

  Preţ normal: 26,00 RON

  Preţ special: 23,40 RON

  Nu este niciun secret că femeile moderne muncesc mai mult ca oricând.

  La ora actuală noi reprezentăm mai mult de jumătate din forţa de muncă din Statele Unite şi suntem mai ocupate ca niciodată cu partenerii noştri de viaţă, cu copiii, familia şi prietenii, punând adeseori nevoile altora mai presus de ale noastre.

  Atunci când ne simţim copleşite sau nu ne ridicăm la înălţimea standardelor de perfecţiune pe care le-am adoptat, multe dintre noi devenim cel mai aprig critic al nostru, în loc să ne fim cea mai bună prietenă.De aceea este atât de important să ne descoperim Zeiţa Luptătoare dinlăuntrul nostru.

  În cartea "Antrenamentul Zeiţei Luptătoare", autoarea de bestselleruri Heather Ash Amara îţi prezintă antidotul pentru ideea greşită că nu eşti suficient de bună.

  Directă, onestă şi fără să-şi ceară scuze, Amara te va învăţa cum să te eliberezi de straturile succesive de aşteptări pentru a descoperi femeia autentică, sensibilă şi perfectă care eşti deja. Dacă nu te iubeşti şi nu te onorezi pe tine însăţi cu fiecare fibră a fiinţei tale, dacă nu ai încredere în puterea şi în pasiunea ta, dacă nu îţi simţi viaţa ca fiind completă şi plină de bucurie, înseamnă că a sosit timpul pentru o revoluţie interioară.

  A sosit timpul să îţi asumi energia Zeiţei Luptătoare.

  Extrăgându-şi înţelepciunea din budism, tradiţia toltecă şi străvechea spiritualitate a zeiţei, calea Zeiţei Luptătoare include diferite poveşti personale, ritualuri şi exerciţii care te vor încuraja şi te vor inspira să devii Zeiţa Luptătoare care eşti menită să fii.

  Cartea de faţă combină înţelepciunea a numeroase tradiţii într-o cale minunată. În aceste învăţături prevalează tema că o idee nu înseamnă mare lucru fără o acţiune corespondentă. Prin urmare, cartea oferă numeroase exerciţii special concepute pentru a te pune în contact cu sinele tău divin.

  Aşa cum vei vedea în continuare, calea Zeiţei Luptătoare are ca fundament iubirea.

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină