Knowledge is everything

Janine Fontaine

Janine Fontaine

Janine Fontaine, anestezist, reanimator şi cardiolog a participat la dezvoltarea chirurgiei cardiace şi a tehnicii grefelor renale.

La moartea mamei sale înţelege că în spatele aparenţelor luate în considerare de lumea materialistă se ascund alte realităţi, cel puţin la fel de evidente ca primele. Astfel, tot ceea ce considera a fi universul său este bulversat, ea pleacă în căutarea unei noi metode de a explora realitatea ascunsă atât a omului cât și a medicinei. Studiul medicinilor diferite este o cale, astrologia o alta, împreună pregătind-o pentru accesul în lumile subtile.

Lectura operelor unui maestru spiritual aduce încet, încet lumină asupra unei lumi percepute până atunci din unghiul materialismului occidental. Dar evenimentul determinant în evoluţia sa este întâlnirea cu cel mai celebru vindecător de atunci, Antonio Agpaoa, căci îi permite să aibă acces la viaţa lumii subtile, intangibilă pentru cel care nu este pregătit.

Devenită vindecător, autoarea este capabilă să exploreze acest câmp atât de puțin cunoscut, atât de contestat, să-l definească şi să îl delimiteze.

Este vorba de o etapă esenţială în istoria medicinei.

Nu există produse care să îndeplinească alegerea.