Knowledge is everything

Jim Rohn

Jim Rohn

Nascut intr-o familie de fermieri din statul Idaho-SUA in anul 1900, lui Jim Rohn i-a fost inoculat un respect fata de munca care s-a oglindit pe tot parcursul vietii sale.

La 25 ani l-a intalnit pe cel care va deveni mentorul sau, Earl Shoaff. In urmatorii 6 ani si-a facut o mica avere, iar despre modul cum a realizat-o a vorbit prima oara la o intrunire a Clubului Rotary, cand a fost invitat sa-si spuna povestea de succes. Discursul sau a fost atat de bine primit, incat au urmat alte invitatii, la inceput in fata cursantilor de liceu, facultate, in cluburi, apoi a inceput sa organizeze semniarii care, incepand cu anul 1963, l-au lansat in afacerea de dezvoltare personala.

De atunci, Jim Rohn a devenit deschizator de drumuri in dezvoltarea personala, cu impact in viata a milioane de oameni care, prin intermediul lui, si-au schimbat in bine viata materiala.

Jim Rohn este considerat unul dintre cei mai influenti ganditori ai timpului nostru. A scris numeroase carti, a creat programe audio si video si a ajutat o generatie intreaga sa-si motiveze si sa-si modeleze viata.

Jim Rohn a transmis mesajul sau la peste 5 milioane de oameni din intreaga lume si a primit numeroase premii.

Nu există produse care să îndeplinească alegerea.