Knowledge is everything

Jinny S.Ditzler

Jinny S.Ditzler

Jinny Ditzler este profesoara. A predat la liceu, a fondat doua crese Montessori, s-a ocupat de organizarea si pregatirea resurselor umane si si-a folosit experienta in afaceri pentru a instrui directori executivi din S.U.A. si Marea Britanie, unde a trait mai multi ani.

Acorda consultatii consiliilor de directori in vederea schimbarii mentalitatii din organizatiile pe care le conduc.

In 1980 a creat seminarul Best Year Yet (Cel mai bun an), care a atras mii de oameni din ambele tari.

I-a ajutat personal pe multi dintre ei si a pregatit mai multe persoane pentru a conduce la randul lor ateliere de lucru si sedinte de instruire.

Bogata ei experienta a fost o sursa de inspiratie si a impulsionat-o sa scrie aceasta carte.

Ea si sotul ei Tim au doi fii si locuiesc in Aspen, Colorado.

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Cel mai bun an

  CEL MAI BUN AN

  de Jinny S.Ditzler

  25,00 RON

  În fiecare persoană de succes se ascunde un om obişnuit care a găsit curajul, puterea şi disciplina de a acţiona, de a se confrunta cu marile provocări şi de a-şi împlini visurile.

  Depinde doar de voi să aveţi viaţa pe care v-o doriţi.

  Acest ghid unic vă învaţă cum să faceţi acest lucru, este un exerciţiu distractiv, verificat şi interactiv care oferă un program ce vă va ajuta să vă transformaţi şi să vă atingeţi obiectivele cu ajutorul a zece întrebări simple.

  Dacă veţi găsi curajul, tăria şi disciplina de a acţiona, de a înfrunta marile provocări ale vieţii, atunci viaţa voastră va fi aşa cum v-aţi dorit dintotdeauna.

  Cartea  îşi propune să pătrundă în esenţa modului de a gândi şi de a acţiona al fiecăruia dintre noi şi să ne dea puterea de a accede la un nivel mai înalt de eficienţă şi succes personal.

  Printr-un proces de autodescoperire, vă puteţi evalua situaţia actuală, după care puteţi trece la planificarea viitorului.

  Răspunzând la întrebările ce vă sunt adresate, veţi putea să vă clarificaţi ideile şi să treceţi la acţiune.

  Aceşti paşi direcţi vă vor ajuta să faceţi din acest an — şi fiecare an — cel mai bun an al vieţii voastre, obţinând venituri mai ridicate, mai mult timp pentru lucrurile care contează cu adevărat, o carieră plină de satisfacţii, relaţii mai bune, sănătate fizică şi împlinire spirituală. Acesta poate începe în orice moment şi cu siguranţă va fi cel mai bun.

  La capătul exerciţiului individual, veţi avea în faţă un plan simplu, pe o singură pagină, care vă va ajuta să vă împliniţi dorinţele în anul pe care îl aveţi în faţă, dar şi în cei care vor urma.

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină