Knowledge is everything

Joan Borysenko

Joan Borysenko

Dr. Joan Borysenko a fost numită o bijuterie rară: un om de ştiinţă respectat, terapeut cu har şi un mistic convins (Dr. Dean Ornish). Ea este o persoană cu o viziune clară, ce aduce la un loc ştiinţa, medicina, psihologia şi spiritualitatea, pentru a le pune în serviciul vindecării. Dr. Borysenko a fost cofondator şi director al Clinicii Minte/Corp, Spitalul Deaconess, New England şi are un renume mondial ca biolog, psihoterapeut, instructor în tehnici de meditaţie şi iniţiator în domeniul cunoscut sub numele de psihoimunologie - o sinteză medicală fascinantă. Cercetătoarea a trecut dincolo de pregătirea sa academică şi a deschis drumuri într-un număr de domenii, printre care medicina comportamentală, stresul, psihoneuroimunologia, sănătatea femeii. Ea este bine cunoscută pentru capacitatea sa de a face punţi între diverse discipline şi de a deschide noi linii de comunicare.

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Busola sufletului

  BUSOLA SUFLETULUI Ce este călăuzirea spirituală?

  de Joan Borysenko, Gordon Dveirin

  25,00 RON

  Busola sufletului vă ajută să depăşiţi căile limitate de cunoaştere şi să accesaţi vasta inteligenţă evolutivă, de care este nevoie pentru a face saltul spre o mai mare realizare de sine, în propria viaţă şi în lume.

  De ce ne aflăm aici?

  Oare ne îndeplinim menirea vieţii?

  Ce încearcă inteligenţa evoluţiei să exprime prin intermediul nostru?

  În această perioadă de schimbări globale şi de nesiguranţă, de confuzie spirituală, oamenii ajung să îşi pună aceste întrebări vechi de când lumea, cu o curiozitate reînnoită. Există o sete de sens şi scop – conştientizarea faptului că fericirea nu e un bun care poate fi cumpărat cu o carte de credit. Împlinirea şi fericirea apar, în mod natural, din capacitatea de a fi prezenţi în viaţă, pe măsură ce aceasta se desfăşoară – şi de a asculta şi de a discerne cele mai optime posibilităţi din orice situaţie, care îndrumă spre acte înţelepte, pline de compasiune.

  Joan şi Gordon nădăjduiesc ca Busola sufletului să vă ajute să depăşiţi căile limitate de cunoaştere şi să accesaţi vasta inteligenţă evolutivă, de care este nevoie pentru a face saltul spre o mai mare realizare de sine, în propria viaţă şi în lume.

  Vezi mai mult
 2. Nu e sfarsitul lumii

  NU E SFÂRȘITUL LUMII. Dezvoltarea rezilienţei şi optimismului, în vremurile schimbării

  de

  Preţ normal: 9,63 RON

  Preţ special: 8,50 RON

  Lumea se află în stare de criză... însă nu este obligatoriu să fim şi noi.

  Cunoaştem cu toţii persoane puternice şi energice, care îşi revin după situaţii dificile şi îşi creează viaţa pe care şi-o doresc.

  Aceasta este promisiunea schimbării.

  Alţi oameni cedează în faţa stresului, îşi pierd speranţa şi sănătatea. Acesta este pericolul din vremurile schimbării.

  Vestea bună este că rezilienţa nu e doar un cadou ereditar, de care se pot bucura câţiva norocoşi, ci este o abilitate pe care toţi oamenii o pot exersa şi stăpâni. Persoanele reziliente întâmpină realitatea cu capul sus, acţionează, caută înţelesurile profunde ale vieţii, râd frecvent şi sunt adevăraţi maeştri ai improvizării.

  Avem deja de-a face cu un nou fel de selecţie naturală.

  Pe măsură ce schimbarea şi nesiguranţa se accentuează, cei dominaţi de stres vor fi din ce în ce mai puţin competitivi, iar oamenii plini de speranţă şi rezistenţi la stres vor conduce lumea.

  Vezi mai mult

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină