Knowledge is everything

Busola sufletului

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Busola sufletului

BUSOLA SUFLETULUI Ce este călăuzirea spirituală?

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Busola sufletului vă ajută să depăşiţi căile limitate de cunoaştere şi să accesaţi vasta inteligenţă evolutivă, de care este nevoie pentru a face saltul spre o mai mare realizare de sine, în propria viaţă şi în lume.


De ce ne aflăm aici?


Oare ne îndeplinim menirea vieţii?


Ce încearcă inteligenţa evoluţiei să exprime prin intermediul nostru?


În această perioadă de schimbări globale şi de nesiguranţă, de confuzie spirituală, oamenii ajung să îşi pună aceste întrebări vechi de când lumea, cu o curiozitate reînnoită. Există o sete de sens şi scop – conştientizarea faptului că fericirea nu e un bun care poate fi cumpărat cu o carte de credit. Împlinirea şi fericirea apar, în mod natural, din capacitatea de a fi prezenţi în viaţă, pe măsură ce aceasta se desfăşoară – şi de a asculta şi de a discerne cele mai optime posibilităţi din orice situaţie, care îndrumă spre acte înţelepte, pline de compasiune.


Joan şi Gordon nădăjduiesc ca Busola sufletului să vă ajute să depăşiţi căile limitate de cunoaştere şi să accesaţi vasta inteligenţă evolutivă, de care este nevoie pentru a face saltul spre o mai mare realizare de sine, în propria viaţă şi în lume.

Informaţii adiţionale

Autor Joan Borysenko, Gordon Dveirin
Editura For You
Nr. pagini 295
Format 14 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.