Knowledge is everything

John Edward

John Edward

  John Edward McGee, Jr. s-a născut la 19 octombrie 1969 in Long Island – New York si este o personalitate in lumea televiziunii şi un foarte cunoscut medium.

  John Edward a fost singurul fiu al unui poliţist de origine irlandeza, casatorit cu o italianca de religie romano-catolică. Deşi John Edward a încetat să-si practice propria religie, el a declarat că nu si-a pierdut niciodata sentimentul ca este conectat la Dumnezeu şi ca viata sa este încă strâns legată de rădăcinile sale catolice.

  Potrivit lui John Edward, când avea 15 ani, abilităţile sale psihice au fost "citite" de către o femeie din New Jersey, care l-a convins că el ar putea deveni un medium ce ar putea ajuta oamenii si carora le-ar putea deveni chiar profesor. Referindu-se la aceeaşi întâlnire, într-un interviu din 2002, Edward a afirmat : « Ea mi-a spus ca într-o zi o să devin cunoscut pe plan internaţional pentru abilităţile mele psihice, prin prelegeri, carti, radio şi TV ».

   In perioada cand John Edward a lucrat in domeniul de îngrijire a sănătăţii la „Long Island University” si-a întâlnit viitoarea soţie, pe Sandra Coelho. El şi soţia lui au avut primul lor copil, Justin Michael, la 25 septembrie 2002 şi al doilea copil, Olivia Gabriella, pe 25 ianuarie 2007.

   John Edward a publicat prima sa carte « Pentru ultima oara » în 1998, devenind astfel o figura bine-cunoscuta, dar in acelasi timp controversata. Succesul rasunator al cartii a determinat chemarea lui in numeroase show-uri de televiziune. În anul următor, John Edward avea deja un spectacol al lui. Din 1999 până în 2004, John Edward a fost producator si gazda a emisiunii “Crossing Over cu John Edward”, care a fost difuzata pe “SCI FI Channel” în Statele Unite şi pe “Living TV” în Regatul Unit.

   În « Crossing Over », John Edward ofera “lecturi” membrilor audienţei, cu informaţii despre rudele si prietenii lor decedati. Din martie 2006 , John Edward, promoveaza emisiunea”John Edward Cross Country”. În fiecare episod, după o lectură, John Edward este filmat vizitand oamenii a căror lectură a fost televizata, împreună cu familiile lor, pentru a vedea modul în care aceasta experienţa le-a schimbat vieţile. În timpul primului sezon de “Cross Country”, John Edward a calatorit pe teritoriul SUA si a dat indicaţii pentru publicul larg, în locuri publice. În sezoanele următoare, show-ul a fost difuzat intr-un set similar cu cel folosit pentru “Crossing Over”.

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină