Knowledge is everything

John Randolph Price

John Randolph Price

John Randolph Price este un conferenţiar şi autor de faimă internaţională, autor al 18 bestselleruri și câştigător al multor premii naționale și internaționale pentru umanitarism, pentru progres către pacea globală și pentru contribuția sa la un mod de viață mai pozitiv în întreaga lume.

 Fost director executiv în lumea corporaţiilor, el şi-a dedicat peste un sfert de secol cercetării misterelor înţelepciuni antice şi şi-a încorporat descoperirile în numeroase cărţi.

A primit diploma de doctor de la Institutul Emerson și una de doctor onorific în domeniul umanitarismului de la Institutul Holmes.

În anul 1981, John şi soţia sa Jan au creat Fundaţia Quartus, o organizaţie de cercetare spirituală cu sediul în Texas, lângă San Antonio.

Cei doi trăiesc în orăşelul Boerne, împreună cu cei doi câini ai lor din rasa springer spaniels, Maggi şi Casey.

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Cartea abundentei

  CARTEA ABUNDENŢEI

  de John Randolph Price

  Preţ normal: 15,00 RON

  Preţ special: 13,50 RON

  Adevărata Sursă de bani este Prezenţa Interioară – Sinele dinlăuntrul tău, nu mintea ta raţională sau gânditoare.

  Singura Sursă a oricărei forme de abundenţă este Prezenţa Divină dinlăuntrul tău.

  Atât timp cât mintea ta se focalizează asupra acestei Cauze, fluxul energiei (abundenţei) va curge liber în viaţa ta. Invers, atât timp cât te vei focaliza asupra efectelor, tu vei bloca automat acest flux.

  Cu cât vei deveni mai impersonal în ceea ce priveşte sursa de provenienţă a banilor tăi (slujbă, salariu, comisioane, investiţii, partenerul de viaţă, etc.), cu atât mai personal te vei raporta la adevărata Sursă a banilor tăi.

  Cu alte cuvinte, cu cât vei cultiva o relaţie mai strânsă cu Sinele tău Divin, cu atât mai mare va fi abundenţa din viaţa ta.

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină