Knowledge is everything

Joseph Murphy

Joseph Murphy

Joseph Murphy s-a născut în Irlanda in 1898. Ca fiu al directorului unei scoli romano-catolice, Joseph Murphy si-a facut studiile pregatindu-se sa devina preot iezuit. În anul 1920, experienta pe care a avut-o in urma unei rugăciuni de vindecare l-a determinat să paraseasca Ordinul Iezuit si sa plece in Statele Unite ale Americii. Aici, s-a stabilit in New York si a devenit farmacist in baza unei diplome in chimie pe care o obtinuse anterior. La mijlocul anilor 1940, sa mutat la Los Angeles , unde l-a întâlnit pe Ernest Holmes fondatorul “Stiintei religioase”şi a fost hirotonit în ştiinţa religioasă de către Holmes însusi in 1946. Ulterior, a devenit profesor la Institutul de Stiinte Religioase. In urmatorii 10 ani, Joseph Murphy s-a casatorit, si-a luat doctoratul în psihologie la Universitatea din California de Sud şi a început să scrie. Joseph Murphy a refuzat constant ererile de editare a propriului profil si a propriei biografii, spunând că viaţa i se regaseste în cărţile sale. El a scris peste 30 de ani, printre cartile sale numarandu-se : « Legile uimitoare ale minţii cosmice », » Secretele din I-Chin », « Miracole de Dinamica minţii », puterea ta de Infinit a fi bogat şi « Puterea cosmica din tine », »Rugaciunea este raspunsul » si multe altele. Există o nouă ediţie a cartii« Puterea extraordinara a subconstientul tau «, revizuita şi extinsa de către Ian McMahan. In cercetarile sale Joseph Murphy a fost influenţat de Ernest Holmes si Emmet Fox , ambii scriitori bine cunoscuti, cu principii noi in gândire, dar a fost indeosebi atras de gandirea asiatica. El a petrecut mulţi ani în India şi a avut lucrari de cercetare la Universitatea Andhra din India. Dr. Joseph Murphy si-a dedicat o bună parte din viata studierii religiilor orientale şi a studiat I-Ching, cartea chineza de divinizare, ale cărei origini se pierd în istorie. Joseph Murphy, Ph.D., DD, a fost o autoritate de renume mondial in studiul dinamicii misticismului precum şi in studiul subconstientului uman. Dr. Joseph Murphy a scris, a învăţat, a sfătuit şi a ţinut prelegeri in toata lumea, timp de aproape cincizeci de ani. Dupa ani de cercetare si studiere a religiilor lumii s-a convins de cel mai mare adevar: Puterea este în tine! La cursurile sale participau intre 1300 si 1500 de oameni în fiecare duminică. Emisiunea sa la radio, zi cu zi, în tot acest timp a fost extrem de populara. Sa mutat la Laguna Hills, California, în 1976, unde a continuat să vorbească în fiecare duminică, până la moartea sa, în 1981.

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Cum sa folosim puterea subconstientului

  CUM SĂ FOLOSIM PUTEREA SUBCONŞTIENTULUI

  de Joseph Murphy

  25,00 RON

  Bazată pe decenii de cautari şi nenumarate conferinte ale doctorului Joseph Murphy, aceasta noua lucrare va arata cum sa va mobilizati subconstientul ca sa obtineti in cariera succesele pe care le doriti.

  Cu zeci de exemple din viata reala, de la oameni care si-au reinventat carierele, lucrarea demonstreaza ca simplele schimbari, pe care le puteti implementa incepand chiar de astazi, va pot ajuta sa realizati si sa va depasiti obiectivele carierei.

  "Cum sa folosim puterea subconstientului" ofera sfaturi despre orice, de la cum sa invingeti obstacolele pe care le ridica rutina de la birou, pana la castigarea recunoasterii din partea colegilor si superiorilor... Veti invata cum sa va stabiliti si cum sa va atingeti obiectivele, cum sa va dezvoltati încrederea in sine, cum sa invingeti grijile si stresul, cum sa va sporiti puterile creatoare, cum sa deveniti lider, cum sa va descurcati cu persoanele dificile, cum sa va gestionati timpul, cum sa vindeti ideile, cum sa avansati în cariera.

  "Cum sa folosim puterea subconstientului" este o carte care poate sa salveze vieti. Secretul pe care il contine este nepretuit. Nu trebuie decat sa-ţi DORESTI cu adevarat sa te schimbi!

  Vezi mai mult
 2. Puterea miraculoasa a mintii tale vol.1

  PUTEREA MIRACULOASĂ A MINŢII TALE VOL.1

  de Joseph Murphy

  Preţ normal: 31,50 RON

  Preţ special: 30,00 RON

  O colecţie fără precedent a lucrărilor transformatoare si faimoase ale autorului cărţii "Puterea extraordinară a subconştientului tău".Colecţia adună la un loc, într-o serie de volume inspiratoare şi uşor de parcurs, unele dintre cele mai rare şi mai extraordinare cărţi scrise de Joseph Murphy.

  Această antologie inegalabilă cuprinde mai mult de 20 de cărţi şi broşuri, printre care:" Puterea credinţei", "Să ne bucurăm de belşug şi prosperitate", "Semnificaţia reîncarnării", "De ce mi s-a petrecut aşa ceva?" şi" Elimină teama din viaţa ta".

  Aceste lucrări sunt extrase din cea mai prolifică şi mai puternică perioadă din carierea lui Joseph Murphy şi vor fi o bucurie şi o încântare pentru toţi cititorii săi.

  Vezi mai mult

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină