Knowledge is everything

Lee Carroll

Lee Carroll

Lee Carroll este autorul a sapte carti de auto-ajutorare (self-help), scrise în ultimii zece ani, care au fost traduse în multe limbi. Lee Carroll este autorul a douăsprezece cărţi Kryon şi co-autor al cărţilor despre Copiii Indigo, care au introdus în lume termenul de Copil Indigo, în anul 2000. Ele s-au vândut în lumea întreagă, în număr de jumătate de milion de exemplare, în douăzeci şi patru de limbi.

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Drumul spre acasa

  DRUMUL SPRE ACASĂ

  de Lee Carroll

  25,00 RON

  Această parabolă fascinantă spune povestea lui Michael Thomas, un om aparent obişnuit, care s-a născut în Minnesota şi care acum lucrează în Los Angeles.

  El reprezintă simbolul american de normalitate – şi de nemulţumire.

  După ce are un accident care aproape îl omoară, Michael e vizitat de un înger înţelept, care îl întreabă ce anume vrea el, cu adevărat, de la viaţă. Michael răspunde că, de fapt, el vrea să meargă... ACASĂ!

  Pentru a ajunge la destinaţia lui finală, Michael trebuie să treacă mai întâi printr-o serie de aventuri şi de încercări, într-un ţinut uluitor, plin de fiinţe angelice, de învăţători înţelepţi şi chiar de entităţi sinistre.

  Căutarea lui Michael este una emoţională, distractivă şi care inspiră veneraţie – o călătorie pe care nu prea şi-ar fi putut-o imagina.

  Călătoriţi cu Michael Thomas în drumul său metafizic spre Acasă... este o călătorie minunată, memorabilă, care va rămâne cu voi, pentru totdeauna!

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină