Knowledge is everything

Lise Bourbeau

Lise Bourbeau

Este autoarea a 15 cărţi, printre care se numără best-seller-ul „Ascultă-ţi corpul, prietenul tău cel mai bun de pe pământ!”

Cursurile ei practice şi filozofia simplă pe care o transmite au ajutat mai mult de un milion de persoane să obţină schimbări concrete în modul lor de a trăi. Este fondatoarea celei mai renumite şcoli de dezvoltare personală din Quebec, a cărei filozofie de viaţă este difuzată în prezent în 22 de ţări şi în 9 limbi.

Lise Bourbeau şi-a început specializarea în metafizică în urmă cu 20 de ani. În timpul stagiilor conduse de ea a lucrat direct, începând din 1982, cu mai mult de 15.000 de persoane. A ajutat un mare număr de participanţi la cursurile ei să găsească adevăratele cauze ale afecţiunilor şi ale bolilor de care sufereau.

În acelasi timp, a avut ocazia să verifice fundamentele teoretice ale cercetărilor sale, observând numărul mare de însănătoşiri produse.

Autoarea are convingerea că orice problemă de ordin fizic nu reprezintă decât efectul unei probleme inconştiente manifestate pe plan emoţional şi mental.

Astfel, fizicul ne avertizează pentru a reveni pe o cale a armoniei şi a iubirii.

Metafizica, care are capacitatea de a ajunge dincolo de nivelul fizic, nu are pretenţia de a înlocui tratamentele medicale. Din contră, este necesară ca o variantă complementară, deoarece tratamentul fizic reprezintă doar o soluţie temporară.

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină