Knowledge is everything

Lorna Byrne

Lorna Byrne

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Ingerii ne dau speranta

  ÎNGERII NE DAU SPERANŢĂ

  de Lorna Byrne

  Preţ normal: 30,00 RON

  Preţ special: 27,00 RON

  Îngerul Speranţei este ca un far călăuzitor în vieţile noastre. De-a lungul vieţilor noastre, el menţine vie în noi lumina speranţei, mi-a spus îngerul.

  Speranţa are un rol imens în viaţa fiecăruia. Speranţa face ca imposibilul să devină posibil.

  Aveam cam doisprezece ani când un înger mi-a spus toate acestea.

  Am văzut îngeri şi am vorbit cu ei încă de când eram mică. Văd îngeri în fiecare zi şi îi văd fizic, la fel cum văd pe cineva care stă în faţa mea. Îngerii sunt prietenii şi însoţitorii mei şi vorbesc tot timpul cu ei, uneori chiar fară cuvinte.

  Nu ştiu de ce eu am puterea să văd îngeri, şi alţii nu. Sunt o persoană obişnuită. Îl mai văzusem şi înainte pe îngerul Speranţei, dar în acea zi, la vârsta de doisprezece ani, am aflat cine era şi cum ne ajută.

  Îngerul Speranţei nu seamănă cu niciun alt înger pe care l-am văzut vreodată. Este ca o flacără imensă. în interiorul acestei flăcări strălucitoare, mi se arată silueta vagă a unui bărbat şi o culoare verde smarald frumoasă şi orbitoare, ţinând o torţă – ca o flacără olimpică.

  Strălucirea îngerului Speranţei diferă de cea a altor îngeri şi cred că acest lucru se întâmplă deoarece este o lumină într-o altă lumină… Îngerul Speranţei este unul singur, dar el se află aici ca să ajute pe toată lumea şi poate fi prezent în mai multe locuri în acelaşi timp. Este un fel de arhanghel.

  Pe scurt, el apare ori de câte ori oamenii au nevoie de el, pentru a-i îndruma şi a-i încuraja. Desigur, mai sunt şi alţi îngeri care ne încurajează. Eu văd că toţi oamenii au un înger păzitor alături, indiferent de religia sau de naţionalitatea lor.

  Niciodată şi nicăieri în lume nu am văzut pe nimeni fară un înger păzitor. Acesta este alături de tine necontenit, de dinainte de a te naşte şi până după moarte. Te iubeşte necondiţionat; de-a lungul vieţii, va face tot posibilul să te îndrume şi să te încurajeze.

  îngerul tău păzitor îi poate lăsa şi pe alţi îngeri să te ajute…

  Vezi mai mult
 2. De unde vine iubirea

  DE UNDE VINE IUBIREA

  de Lorna Byrne

  Preţ normal: 29,99 RON

  Preţ special: 27,00 RON

  De unde vine iubirea vă va schimba modul de gândire cu privire la iubire, va răscoli iubirea pe care o purtaţi în suflet şi vă va ajuta să aveţi mai multă compasiune, să fiţi mai fericiţi şi vă va schimba viaţa vouă şi celor din jurul vostru.

  Lorna Byrne, femeia mistică irlandeză care vede îngeri la fel de limpede ca pe ceilalţi oameni, ne dezvăluie pentru prima dată că ea înţelege iubirea ca pe o forţă fizică. Asta îi conferă o perspectivă unică asupra iubirii. Noi toţi ne naştem ca iubire pură, dar Lorna îi vede pe aproape toţi adulţii având ceva asemănător cu o cingătoare de metal transparentă în jurul inimii, care ţine încuiată cea mai mare parte a iubirii.

  Nu putem distruge iubirea, iar în această carte Lorna ne învaţă cum putem elibera tot mai mult din această iubire şi să ne iubim pe noi înşine şi pe ceilalţi din jurul nostru tot mai mult.

  Vezi mai mult

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină