Knowledge is everything

Louise L.Hay

Louise L.Hay

Louise a ajutat milioane de oameni să îşi descopere şi să îşi folosească potenţialul şi puterea creatoare pentru a se vindeca pe sine. Louise L. Hay ţine seminare şi cursuri de metafizică. Este autoarea a numeroase bestselleruri, printre care: Poţi să-ţi vindeci viaţa şi Vindecă-ţi corpul. Cărţile ei au fost traduse în peste 30 de limbi şi au apărut în 35 de ţări de pe glob. De când şi-a început activitatea de consultanţă în domeniul Ştiinţei Minţii, în anul 1981, Louise a ajutat milioane de oameni să îşi descopere şi să îşi folosească potenţialul şi puterea creatoare pentru a se vindeca pe sine şi pentru a creşte din punct de vedere spiritual. Louise este proprietara şi fondatoarea Hay House, Inc., o editură specializată în publicarea de cărţi din domeniul dezvoltării şi perfecţionării, care produce cărţi şi casete audio şi video ce îşi propun să contribuie la însănătoşirea planetei.

7 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Afirmatiile pozitive

  AFIRMAŢIILE POZITIVE. Experimentează chiar acum tot ce poate fi mai bun în viaţă

  de Louise L.Hay

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 23,50 RON

  Toate gandurile si cuvintele pe care le rostesti reprezinta afirmatii. Chiar si dialogul tau interior reprezinta un flux necontenit de afirmatii. Multe dintre ele te ajuta in mod real, dar altele iti limiteaza capacitatea de a crea lucrurile pe care ti le doresti cu adevarat. Louise Hay ofera in aceasta carte afirmatii pozitive pentru diferite domenii concrete ale vietii, precum: sanatatea, iertarea,creativitatea, prosperitatea, relatiile, succesul la locul de munca si respectul de sine. Daca le vei aplica, vei rezolva orice problema cu care te confrunti. Este nevoie de timp pentru ca sămânţa să se transforme într-o plantă adultă. La fel se petrec lucrurile şi cu afirmaţiile: este nevoie de timp pentru ca prima declaraţie să se transforme într-o realizare efectivă. De aceea, ai răbdare. — Louise L. Hay Vezi mai mult
 2. Poti sa-ti vindeci viata

  POŢI SĂ-ŢI VINDECI VIAŢA

  de Louise L.Hay

  Preţ normal: 37,00 RON

  Preţ special: 35,00 RON

  Poţi să-ţi vindeci viaţa, cartea cea mai bine vândută din lume pe tema autovindecării, a transformat viaţa a milioane de oameni. Foarte mulţi cititori au declarat că această carte le-a modificat definitiv percepţia asupra rolului pe care îl joacă mintea asupra stării de sănătate a corpului fizic şi asupra bunăstării psihice. În această lucrare inspirată, autoarea de renume mondial Louise L. Hay îşi prezintă viziunea profundă legată de relaţia care există între minte şi corp. Ea explorează constrângerile la care conduc gândurile şi ideile limitative şi ne ajută să înţelegem astfel mai bine cauzele reale ale bolilor şi ale disconfortului. Plin de idei şi de strategii care şi-au dovedit eficienţa pentru milioane de oameni din întreaga lume, acest ghid practic îţi va schimba în bine, pentru totdeauna, modul de a gândi. Dacă vei face exerciţiile din Poţi să-ţi vindeci viaţa progresiv, în ordinea în care apar, până când termini cartea, viaţa ta va fi început deja să se schimbe în bine! Vezi mai mult
 3. Viata te iubeste

  VIAŢA TE IUBEŞTE 7 practici spirituale pentru vindecarea vieţii

  de Louise L.Hay

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 26,00 RON

  „Viaţa te iubeşte” este una din cele mai iubite afirmaţii ale lui Louise Hay.Ea este un gând al inimii care îi simbolizează perfect viaţa şi opera.

  Împreună, Louise Hay şi Robert Holden analizează ce înseamnă „Viaţa te iubeşte” – faptul că viaţa nu este o întâmplare, ci se derulează pentru tine.

  Într-o serie de conversaţii intime şi pline de candoare, cei doi autori explorează puterea iubirii, natura binevoitoare a realităţii, conceptul de univers prietenos şi esenţa adevăratei noastre identităţi. "Viaţa te iubeşte" este o carte plină de poveşti inspirate şi de meditaţii utile, de rugăciuni şi de exerciţii.

  Louise şi Robert îţi prezintă o filozofie practică bazată pe şapte practici spirituale. Principalele teme acoperite de carte sunt:

  • Principiul oglinzii – practicarea iubirii de sine Afirmarea vieţii – vindecarea temerii de bază a egoului
  • Urmărirea bucuriei personale – cultivarea încrederii în călăuzirea interioară
  • Iertarea trecutului – reclamarea inocenţei primordiale
  • Cultivarea în prezent a recunoştinţei – cultivarea încrederii elementare
  • Învăţarea artei de a primi – dărâmarea zidurilor de autoapărare şi deschiderea interioară
  • Vindecarea viitorului – alegerea iubirii în defavoarea fricii

       Trăim într-un univers prietenos? Este planul vieţii bazat pe bunătate? Există un plan mai mare pentru viaţa noastră?

  „Viaţa te iubeşte” este un proces de autointerogare care te poate conduce până la esenţa identităţii tale.

  Cartea explorează relaţia ta cu lumea şi pune întrebări profunde legate de natura realităţii. În anii din urmă, ştiinţa a ajuns să perceapă lumea într-un mod nou. Spre exemplu, la ora actuală se ştie că atomii nu sunt nişte obiecte separate, ci expresii ale energiei universale. Nu a existat niciodată un univers al obiectelor separate. Tot ce există face parte integrantă din restul creaţiei. Fiecare dintre noi facem parte integrantă dintr-o Unitate mai mare.

  Pe nivelul cel mai profund, menirea noastră în viaţă constă în a fi o oglindă plină de iubire pentru această lume. Scopul nostru nu este doar să lăsăm viaţa să ne iubească, ci şi să îi răspundem cu aceeaşi iubire.

  Noi ne aflăm aici pentru a iubi această lume. Dacă fiecare om ar face acest lucru puţin mai mult, lumea în care trăim nu ar mai fi nici pe departe atât de înspăimântătoare.

  Vezi mai mult
 4. Carduri de intelepciune

  CARDURI DE ÎNŢELEPCIUNE: Un set de 64 de carduri

  de Louise L.Hay

  40,00 RON

  Felul în care ne începem ziua dă tonul experienţelor ce vor urma şi al modului în care vom reacţiona faţă de ele. În fiecare dimineaţă, alegeţi un card, iar el vă va aduce mesajul pozitiv al zilei voastre! Vezi mai mult
 5. Iubeste-te pe tine insuti

  IUBEŞTE-TE PE TINE ÎNSUŢI ŞI VINDECĂ-ŢI VIAŢA Manual de aplicaţii practice

  de Louise L.Hay

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 27,50 RON

  Manualul de aplicaţii practice Iubeşte-te pe tine însuţi şi vindecă-ţi viaţa aplică principiile iubirii de sine şi gândirii pozitive, atât de dragi lui Louise, în diverse domenii ale vieţii noastre de zi cu zi...printre care:

  Starea de sănătate

  Temerile şi fobiile

  Prietenia Sexul

  Preţuirea de sine

  Banii şi prosperitatea

  Munca

  Relaţiile intime

  Dependenţele

  După cum spune Louise: „Aceste exerciţii te vor ajuta să te cunoşti mai bine pe tine însuţi, şi astfel vei deveni capabil să faci alegeri noi, mai bune. Dacă îţi doreşti cu adevărat, tu îţi poţi crea viaţa pe care ţi-o doreşti.“

  Vezi mai mult
 6. Vindeca-ti corpul

  VINDECĂ-ŢI CORPUL Cauzele mentale ale bolilor fizice şi modalităţile metafizice prin care acestea pot fi vindecate

  de Louise L.Hay

  Preţ normal: 23,00 RON

  Preţ special: 20,50 RON

  Gândurile pe care le emitem şi cuvintele pe care le rostim zilnic contribuie la crearea realităţii noastre, influenţându‑ne starea de sănătate şi experienţele de zi cu zi.

  Prin schimbarea acestor gânduri şi a acestor cuvinte, noi ne putem schimba radical viaţa.

  Louise L. Hay ne explică în această carte mecanismul prin care atitudinea noastră faţă de viaţă şi faţă de noi înşine poate sta la baza bolilor de care suferim.

  Dacă vei folosi tehnicile ei simple, dar extrem de eficiente, vei avea surpriza să descoperi tiparele mentale care au stat la baza afecţiunilor tale şi vei învăţa astfel să te cunoşti mai bine.

  Tot ce trebuie să faci în această direcţie este să porneşti de la boala sau de la afecţiunea de care suferi şi să cauţi în carte afirmaţia potrivită pentru a dizolva tiparul negativ şi pentru a-l înlocui cu unul pozitiv.

  Foloseşte-te de acest ghid pentru a începe să te însănătoşeşti începând chiar din această zi.

  Vezi mai mult
 7. Pot face acest lucru

  POT FACE ACEST LUCRU Cum poţi folosi puterea afirmaţiilor pentru a-ţi schimba viaţa

  de Louise L.Hay

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 35,00 RON

  În această carte concisă, dar extrem de densă, autoarea de bestselleruri Louise L. Hay îţi demonstrează că „tu poţi face orice”, că îţi poţi schimba şi îmbunătăţi practic toate aspectele vieţii, prin înţelegerea şi aplicarea corectă a afirmaţiilor pozitive. Louise explică în carte că toate gândurile tale şi toate cuvintele pe care le rosteşti reprezintă afirmaţii. Chiar şi dialogul tău interior reprezintă un flux necontenit de afirmaţii. Cu fiecare gând pe care îl emiţi şi cu fiecare cuvânt pe care îl rosteşti, tu îţi creezi practic viaţa. Convingerile tale nu sunt altceva decât tipare şi obişnuinţe mentale pe care le-ai învăţat în marea lor majoritate pe vremea când erai copil. Multe dintre ele te ajută în mod real, dar altele îţi limitează capacitatea de a crea lucrurile pe care ţi le doreşti cu adevărat. De aceea, tu trebuie să devii atent la gândurile tale, pentru a le putea elimina pe cele care îţi creează experienţe nedorite. Louise oferă în carte afirmaţii pozitive pentru diferite domenii concrete ale vieţii, precum sănătatea, iertarea, prosperitatea, creativitatea, relaţiile, succesul la locul de muncă şi respectul de sine. Dacă vei aplica aceste afirmaţii, vei constata că ele reprezintă soluţii care pot rezolva orice problemă cu care te confrunţi. Vezi mai mult

7 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină