Knowledge is everything

Luule Viilma

Luule Viilma

6 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Alunga raul din tine

  ALUNGĂ RĂUL DIN TINE Învaţă să te ierţi, vol. 3

  de Luule Viilma

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 23,00 RON

  Este o carte despre posibilităţile nelimitate de a ierta şi despre neîngrădirea iubirii, despre căldura sufletească, lumina sufletească, puritatea sufletească şi binecuvântarea sufletească.

  Seria "Învaţă să te ierţi" se bucură de un veritabil succes în Rusia, Ucraina şi ţările baltice, aflându-se pe primele locuri în topul cărţilor ce ne ajută să evoluăm spiritual şi în iniile cititorilor.

  Cărţile doamnei Luule Viilma au creat un adevărat curent de gândire şi au ajutat foarte multă lume să se vindece fizic şi spiritual.

  Vezi mai mult
 2. Caldura sperantei

  CĂLDURA SPERANŢEI Învaţă să te ierţi, vol. 4

  de Luule Viilma

  Preţ normal: 33,00 RON

  Preţ special: 29,70 RON

  Medicina este necesară şi devine din ce în ce mai necesară.

  Dar dacă vreţi ca medicina să vă ajute, ajutaţi-vă singuri.

  Nici Dumnezeu din ceruri nu-l poate ajuta pe om, dacă acesta nu crede în El. Tot ce există este creat de Dumnezeu.

  Prin urmare, toţi oamenii au în ei divinitate.

  Să te iubeşti pe tine şi să-i iubeşti pe ceilalţi oameni înseamnă să iubeşti creaţia lui Dumnezeu. Cine-l rupe pe om – creaţie dumnezeiască – de Dumnezeu, acela face un păcat.

  Fiecare dintre noi vede ce vrea să vadă. Dacă vrea să vadă răul – îl vede, dacă vrea să vadă binele – îl vede.

  Cine vrea să vadă adevărul, vede atât răul, cât şi binele şi nu învinovăţeşte pe nimeni, ci doar aduce laude lui Dumnezeu că şi-a învăţat lecţia de viaţă şi şi-a înmulţit înţelepciunea.

  Cartea aceasta este o continuare a temei din celelalte trei apărute până acum – sufletul omenesc şi percepţiile lui.

  Cine le-a citit cu senzaţia că se vorbeşte despre el si pentru el, înseamnă că a înţeles mesajul şi va şti să folosească informaţiile de acolo. Tălmăcirea în amănunt a şiretlicurilor sufletului nostru vă va ajuta să înţelegeţi şi să vă lecuiţi de boli mai complicate.

  Visul meu este ca oamenii să înveţe să prevină bolile.

  Oricât ne-am considera noi mai deosebiţi decât alţii, aceleaşi stresuri ne provoacă şi nouă aceleaşi boli – fie că suntem săraci sau bogaţi, deştepţi sau ignoranţi, frumoşi sau urâţi, renumiţi sau anonimi, femeie sau bărbat.

  Cu cât vom şti să ne înţelegem mai bine pe noi înşine, cu atât vom putea străbate mai sănătoşi drumul vieţii.

  Pentru fiecare om care iartă va veni categoric un moment când va simţi că vrea să ceară iertare trecutului său pentru că l-a lăsat fără iubirea binecuvântată.

  Când trecutul se eliberează, în aceeaşi clipă, fără nicio oprelişte, viitorul se umple de iubire, iubire ce curge şi il face pe om fericit. Să ierţi înseamnă să dai dublu, în mod conştient şi cu demnitate.

  Să ceri iertare înseamnă să înlocuieşti acel rău cu bine, în mod conştient şi cu demnitate. Iertând cu mărinimie, poţi să întreci măsura. Cerând iertare din tot sufletul, aşa ceva nu se întâmplă. Este bine când omul ştie să ierte şi să ceară iertare de la alt om. Este şi mai bine când el consideră că merită să ceri iertare de la un animal.

  Şi este cel mai bine când învaţă să ierte şi să ceară iertare corpurilor energetice nevăzute, sau stresurilor. Atunci se eliberează de forţa de atracţie a negativităţii şi dobândeşte fericire. Celor care văd viaţa unilateral încerc să le explic viaţa lor sufletească cum pot eu mai accesibil, cu exemple din viaţa de zi cu zi. Omului i se luminează mintea, dar e destul să închidă uşa după el că a şi uitat tot ce i-am spus. Ce să se ocupe omul bun de sănătatea lui când are atâtea treburi importante de făcut? În plus, s-o găsi cineva să-l facă bine.

  Şi uite aşa oamenii caută şi tot caută. Îşi deschid punga până termină banii şi apoi, încrâncenaţi, se închid în ei şi, în cel mai bun caz, se dau drept martiri.

  Mulţi se miră: „De fiecare dată când recitesc cărţile dumneavoastră le înţeleg altfel". Este firesc. Cu fiecare lectură aţi devenit mai înţelepţi, aţi învăţat să pătrundeţi mai larg şi mai profund în sensul cuvintelor.

  Cărţile au căpătat viaţă şi au devenit un izvor care vă hrăneşte sufletul. Eu le-am scris din toată inima, chiar dacă uneori vi se pare că vă cert, că vă critic. Dacă citiţi cu inima deschisă n-o să vi se mai pară aşa. Mereu confundăm echilibrul cu stăpânirea de sine. Onorabilitatea, educaţia, politeţea, moralitatea etc. sunt stăpânire de sine. Stăpânirea de sine înseamnă a ascunde răul din tine şi a te arăta celorlalţi înfrumuseţat, ceea ce duce în ultimă instanţă la o rupere, o fractură interioară, altfel spus, la boală. Medicina este necesară şi devine din ce în ce mai necesară.

  Dar dacă vreţi ca medicina să vă ajute, ajutaţi-vă singuri. Nici Dumnezeu din ceruri nu-l poate ajuta pe om, dacă acesta nu crede în El. Doctorul tratează urmările stresurilor dumneavoastră, el nu poate să vă scape de ele. Doar dumneavoastră înşivă puteţi s-o faceţi. Noi suntem legaţi de tot ce am făcut prin fire energetice invizibile. Poate rupe aceste fire numai iertarea sinceră, pornită din inimă, numită şi căinţă. Iertarea şi rugămintea de a fi iertat acţionează atunci când omul este conştient de greşelile lui.

  Dacă cerem iertare mecanic, în speranţa că pedeapsa va fi mai mică, aceasta este o înşelăciune, cea mai obişnuită înşelăciune, cu care ne ocupăm zi de zi. Datoria karmică nu se plăteşte în felul acesta. Priceperea de a ierta este înţelepciunea prin care omul se eliberează pe el însuşi. Cel mai important lucru este SĂ IUBEŞTI. Iubiţi-vă pe dumneavoastră înşivă, iubiţi-vă soţul (soţia), părinţii, iubiţi oamenii, animalele, plantele, munca şi fiţi conştienţi că toate acestea sunt de la Dumnezeu.

  Vezi mai mult
 3. Izvorul luminos al iubirii

  IZVORUL LUMINOS AL IUBIRII Învaţă să te ierţi, vol. 5

  de Luule Viilma

  Preţ normal: 33,00 RON

  Preţ special: 29,70 RON

  Nevoile omului nu sunt niciodată foarte mari. Dorinţele lui sunt foarte mari...

  Noi toţi ne-am învăţat să lăsăm pe ultimul plan ce ar trebui să facem şi ne conducem în viaţă după ce suntem obligaţi să facem. Cu alte cuvinte, sacrificăm necesităţile în numele obligaţiilor deoarece nu ştim ce înseamnă nevoia personală de libertate şi ce înseamnă sclavia impusă.

  Este foarte greu să ierţi pe cineva când simţi că este vinovat. Î

  n realitate, cu astfel de gânduri iertarea nu este posibilă.

  A ierta din politeţe înseamnă ipocrizie – o ocupaţie superficială şi inutilă.

  Înainte de a ierta pe cineva, eliberaţi-vă de frici şi se va elibera şi răutatea. Veţi înţelege că dumneavoastră aţi fost provocatorul, dumneavoastră aţi fost cel care a întins undiţa, el a muşcat şi a devenit vinovat.

  Cel mai greu este să-ţi recunoşti cu inima fricile pe care le ai.

  E uşor să ierţi cu mintea, dar dacă nu ierţi cu inima, nu scapi de frici.

  Dacă te agăţi de pozitivismul tău, este exclusă posibilitatea să te înveţi să gândeşti cu inima. Dacă nu o faci, este exclus să-ţi vezi propriile greşeli şi să vrei să recunoşti că în ceilalţi te vezi pe tine. În orice om există nevoia de a ierta, nevoia de a se elibera de rău. Această nevoie e la fel de veche ca şi omenirea.

  „Te iert pentru răul pe care mi l-ai făcut” – de obicei aşa se înţelege esenţa iertării. O astfel de iertare uşurează inima copilului şi inima omului primitiv căci, subconştient, ei iartă din tot sufletul. Dar, omenirea „evoluează.” Omul inteligent spune: „Da, ştiu că trebuie să iert şi iert, dar cu ce mă aleg?

  Oricum, oamenii nu pot fi schimbaţi”. Iertând, şi-ar face lui un bine, dar nu ştie acest lucru, deoarece nu s-a demonstrat ştiinţific.

  A nu face nimic este unul dintre cele mai istovitoare lucruri din lume. Nu-ţi aduce satisfacţii.

  Vezi mai mult
 4. Durerea este in sufletul tau

  DUREREA ESTE ÎN SUFLETUL TĂU Manual pentru învăţarea limbajului stresurilor – Învaţă să te ierţi, vol. 6

  de Luule Viilma

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 36,00 RON

  Cartea "Durerea este în sufletul tău. Manual pentru învăţarea limbajului stresurilor" lămureşte care sunt problemele cel mai greu de înţeles şi care sunt bolile cele mai grave legate de aceste probleme.

  Ea vă învaţă cum să preveniţi bolile care ar putea să apară „din senin” peste un număr de ani.

  Ştim cu toţii din proprie experienţă că pentru a învăţa o limbă străină ne trebuie ceva timp. Acelaşi lucru se poate spune şi despre limbajul stresurilor.

  Învăţăm repede cuvinte şi expresii simple care ne sunt necesare pentru rezolvarea unor probleme „urgente” şi începem să le folosim în mod atât de firesc, încât nu mai băgăm de seamă că vorbim într-o limbă străină. Ea nici nu mai e străină din moment ce tot ce am învăţat devine al nostru.

  A-ţi însuşi cunoştinţele, înseamnă a le putea folosi pentru a obţine un rezultat dorit. Altfel, cunoştinţele nu au nicio valoare. Pentru ca ele să nu devină un bagaj mort, trebuie să le dăm libertate.

  Aceasta este forţa miraculoasă care transformă bogăţia în valoare.

  Înţelepciunea pe care n-o folosim este acelaşi lucru cu bogăţia care se devalorizează în timp şi care, deşi nu creşte, prin greutatea ei ne apleacă din ce în ce mai mult în jos, spre pământ.

  A învăţa limbajul stresurilor este mai important decât a învăţa o limbă străină, deoarece VIAŢA NOASTRĂ VORBEŞTE CU NOI PE LIMBA STRESURILOR.

  Vezi mai mult
 5. In armonie cu tine insuti

  ÎN ARMONIE CU TINE ÎNSUŢI. DESPRE MÂNDRIE ŞI RUŞINE Învaţă să te ierţi vol. 7

  de Luule Viilma

  Preţ normal: 33,00 RON

  Preţ special: 29,70 RON

  Cum poţi să devii fericit?

  Fericire nu înseamnă să primeşti, ci să dăruieşti şi pentru a fi capabil să dăruieşti, trebuie să-ţi găseşti locul în viaţă.

  Locul acela pe care toţi ni l-am pierdut şi pe care ni-l căutăm toată viaţa. Îşi găseşte cu uşurinţă locul său şi rămâne acolo doar acela care are încredere în el şi îşi organizează în mod conştient viaţa, mergând pe drumul pe care i-l arată sentimentele.

  A avea sentimente nu înseamnă a nu avea minte, în schimb a avea minte înseamnă a nu avea sentimente.

  Mintea transformă sentimentele în emoţii şi după aceea încearcă să le înăbuşe, să le facă să dispară. Unitatea dintre sentimente şi minte este o artă. Pentru a ajunge la ea este nevoie de timp.

  Când spunem că ne ia timp, înseamnă că nu ştim să luăm de la viaţă timpul pe care ea ni-l pune la dispoziţie la momentul necesar, în locul necesar şi în cantitatea necesară.

  Vezi mai mult
 6. Iertarea adevarata si iertarea mimata

  IERTAREA ADEVĂRATĂ ŞI IERTAREA MIMATĂ Învaţă să te ierţi. Vol. 8

  de Luule Viilma

  Preţ normal: 33,00 RON

  Preţ special: 29,50 RON

  Toată negativitatea care se află în om, şi pe care el n-a ştiut s-o elibereze cu inteligenţă – cu ajutorul iertării, este o lecţie de viaţă care a rămas neînvăţată.

  Prin urmare, ea va trebui învăţată prin suferinţe.

  Pentru aceasta, trebuie să apară persoana sau situaţia care să-i provoace suferinţe. Iertarea este însoţită de conştientizare.

  Conştientizarea înseamnă înţelepciune.

  Omul rămâne un ignorant atâta timp cât vede cauza răului în alţii.

  Vezi mai mult

6 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină