Knowledge is everything

Lynne Mc.Taggart

Lynne Mc.Taggart

Lynne McTaggart (născut 1951) este un jurnalist american, autor, editor, lector Lynne McTaggart este autorul premiat a cinci cărţi, inclusiv cartile bestseller Campul şi Experimentul intentie. Ea este un purtător de cuvânt, recunoscut la nivel internaţional, al necesitatii evolutiei prin spiritualitate si a folosirii practicilor de medicina conventionala si alternativa. In autobiografia ei,Lynne McTaggart povesteste că in tinerete a avut o boală cauzata de "o drojdie toxica". In colaborare cu un medic homeopat , a dezvoltat o dieta speciala care, spune ea, vindeca orice. Prin urmare, soţul ei, Bryan Hubbard, i-a sugerat sa scrie un buletin informativ cu privire la riscurile unor practici medicale cu titlul: "Ceea ce Medicii nu-ţi spun". În 1996, McTaggart a publicat o carte folosind acelasi nume. A publicat, de asemenea,in 1992 "Ceea ce medicii nu-i spui" - manual cu privire la pericolele potenţiale ale vaccinarIi copiilor si un manual despre cancer, care a fost actualizată în anul 2000. Ea şi soţul ei conduce o companie, Conatus, care publică buletine informative şi reviste legate de sănătate şi spiritualitate.

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Experimentul intentie

  EXPERIMENTUL INTENŢIE Cum să vă folosiţi gândurile ca să vă schimbaţi viaţa şi lumea

  de Lynne Mc Taggart

  Preţ normal: 50,00 RON

  Preţ special: 45,00 RON

  Pe baza constatărilor unor savanţi de renume din toată lumea, "Experimentul intenţie" demonstrează cum gândul poate influenţa anumite lucruri...

  Cartea dovedeşte că suntem conectaţi cu toţi şi cu toate – iar această descoperire ne cere să fim mai atenţi cu gândurile, intenţiile şi acţiunile noastre.

  În "Experimentul intenţie", autoarea de cărţi bestseller, Lynne McTaggart vă poartă într-o călătorie palpitantă şi uluitoare, cât de departe poate ajunge conştiinţa.

  În timp ce povesteşte incitantele evoluţii în domeniul ştiinţei intenţiei, ea îi prezintă şi pe savanţii plini de culoare şi pionierii renumiţi care studiază efectele intenţiei concentrate de grup pe ţinte cuantificabile din punct de vedere ştiinţific – animale, plante şi oameni.

  Lynne McTaggart oferă un program practic, prin care puteţi intra în contact cu propriile voastre gânduri, puteţi să intensificaţi activitatea şi forţa intenţiilor voastre şi să începeţi să obţineţi schimbări adevărate în viaţa voastră. Apoi, sunteţi invitaţi să participaţi la un experiment fără precedent: folosind pagina web a "Experimentului intenţie" pentru a vă coordona implicarea şi pentru a urmări rezultatele, voi, împreună cu alţi participanţi din toată lumea, vă veţi concentra puterea intenţiei pe anumite ţinte, având astfel ocazia să vă aduceţi contribuţia la istoria ştiinţei.

  Postfaţa autoarei prezintă succesele pe care le-au înregistrat "Experimentele intenţie" de până acum.

  "Experimentul intenţie" vă obligă să reconsideraţi ce înseamnă a fi om. Cartea dovedeşte că suntem conectaţi cu toţi şi cu toate – iar această descoperire ne cere să fim mai atenţi cu gândurile, intenţiile şi acţiunile noastre.

  Aici aflaţi cum puteţi să faceţi acest lucru.

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină